2777
2789
عنوان

کاربر آقا خانومهایی که بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 39 پست
اون لحظه بچه توقع حمایت از طرف پدر مادرش داره.

بله خوب اگ کاری نکرده باشه درست ش همینه. حالا نه با بی احترامی ولی نمیزارم به بچه م بی دلیل حرفی بزنن.

اگ تقصیر بچه م باشه  به بچه م تذکر میدم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دعواش حق باشه مشکلی نیست

اگه شیطنتی کرده باشه درحد تذکر مشکلی ندارم،چون من یه داداش دارم ک ۱۴سال ازخودم کوچیک تره و بچست یه وقتایی یه شیطنتی میکنه بهش تذکر میدم و تاحالا نشده مامان بابام ازم ناراحت بشن چون قبول داشتن تذکرم بجا بوده،وهمین قضیه رو برعکس میکنم،البته هنوز بچم توراهه و پدرمم اهل دعوا کردن نیست

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

دفعه اول نبوده .تذکر و حرف هم تاثیر نداشته

سختم نگیرین. 

اگ سن شون بالا ی وقت هایی بی حوصله و بی اعصاب میشن

مامان بزرگ خودمم همیشه بچه بودیم بی دلیل دعوا مون می‌کرد.

بزرگتر شدم دیدم بیچاره چه گذشته تلخی داشته چقد زجر کشیده

حق داشته حوصله ما ها نداشته باشه اون موقع

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

توی جمعی بودیم طرف با نوه اش همچین کاری کرد.نوه هم بی تقصیر.پدر و مادرش خیلی ناراحت شدن.

الان متوجه شدم چون تو جمع بوده من اگه بودم واقعا بهم میریختم بابچم همچین کاری کنن ولی تو جمع هم نمیشه ب پدرم درجواب بی احترامی کنم چون منم میشدم یکی لنگه خودش 

ولی توخلوت جوابشو میدادم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``