خیلی نکرانشم.انکار اصلا توهپروته..خیلی غصه میخورم.مطمنم خنگ نیست ..ولی نمیدونمپجرا همه چیوچپکی جواب میده...املاش چرتی پرتی مینویسه...ریاضی براخودش جواب میده...شتید تز ده بخاهم به درساش نمره بدم ۳بدم.کلاس دومه...فقط روخوانیش بدک نیست...توروخدا کمک کنید..جکار کنم.بسته به شرایطش کلمه رو مینویسه یه وقت درست یه وقت همونو غلط...
ببین تا حدی طبیعیه اگر یه کلمه را خیلی باهاش تمرین کنید بعدا اونم باز غلط مینویسه؟ بچه من دیکته ش سر کلاس خیلی بده چون پیش بچه ها تمرکز نداره ولی تو خونه خوب مینویسه مشکل تمرکز هست یه کلمه رو باهاش تمرین میکنم اونو تو مدرسه اشتباه مینویسه ولی تو خونه نه پس مشکل حواسپرتی هست بچه هستن به نظرم طبیعی هست فشار زیاد نیارید که از درس زده بشه
ببین پسر من املا و ریاضی ضعیف بود من این دوتا درس و هرروز باهاش کارکردم مثلا صبح نیم ساعت املا و کلمه سخت میگفتم بهش تنقلات میوه وخوراکی میدادم دوباره نیم ساعت شروع میکردم سرجمع یه ساعت صبح یه ساعت بعدازظهر
نه بابا این حوریم نیست بدبدخت😂😂ترسوندی منو.همه جیش هوبه...همههههه چییش....حتی اگر باهاش صحبت کنی ب ...
بچه منم همینه نترس کلاس دوم هستن بچه هستن شیطنت دارن توقع دارید که مثل آدم بزرگا یاد بگیرن ؟ چیزی که تازه دارن شروع میکنن نترس و نگران نباش بهش قرص امگا بده و تقویتش کن و مدام تشویق کن حتی الکی به خدا معجزه میکنه
با گوشی ازش کار بکش گوشی و ازش بگیر بگو اول درس بعد گوشی اگ درستو کارشکنی گوشی خبری نیست،کاری ک من میکنم همینه گوشی و تلویزیون و میگیرم ازش مجبور میشه میخونه،امثاله بچه ی من وشما هیچ مشکلی ندارن و نیاز ب دکتر هم ندارن فقط تو درس تنبل هستن و حواس پرت وگرنه بچه های باهوشی هستن
زود میخابه ...اره خوبه.ولی دور کوشی و بازیه همش...تابستونم ماه اخر همش کارکردیم..اول سال تحصیلی خوب ...
کلمات سخت بنویس روی مقوا بزرگ بزن بالای تختش بصری که ببینه یاد میگیره کلمات سخت هر درس را بنویس اگر تخته وایت برد هم باشه راحته مینویسید و پاک میکنید کلمه جدید مینویسین