2777
2789

ماشینشو باز کردیم داریم درست میکنیم اگه رسیدم میرم نشد ببخشید بعد دیگه گف ببخشید ماشین رو دستمونه نشد ول کنم دیگه منم چیزی نگفتم امروز یکم باهاش سرد برخورد کردم راجب دیشب چیزی نگفتم خودش گف نمیدونی دیشب تایر افتاد رو پای دوستمو فلان شد بیسار شد منم چیزی نگفتم بنظرتون حق دارم دلخور باشم حس میکنم انگار دوستش خیلی براش مهم بود که ولش نکرد بره برا من فلان چیزو بخره بیاره 

میتونست از اسنپ فود برات سفارش بده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش خونه ی پدرتون چقدر چشم گشنه و گدا هستین که به خاطر یه خوراکی قهر میکنید؟

اینکه خوراکی نیاورده دلیلی بر بی اهمیت بودن تو نیست!!

رفتارش رو در مسائل دیگه بسنج

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

منم میگم حق با نامزدته...

حالا اگر خدای نکرده مریض بودی و دارو میخواستی یا نمی‌دونم نیاز به فوری یک دارو یا چیزی داشتی ... اون موقع حق رو بهت میدادم که ناراحت بشی ...

ولی بنظر منم بچگانه ست .... حتما واسش مهم هستی عزیزم اما واست تعریف کرده چه اوضاعی داشته ... دوستش مشکلش جدی بوده .... 

ولی می‌تونست هم سفارش بدی 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

خداییش خونه ی پدرتون چقدر چشم گشنه و گدا هستین که به خاطر یه خوراکی قهر میکنید؟اینکه خوراکی نیاورده ...

خانم ما از نظر مالی از اونا خیلی بالاتریم اتفاقا ربطی به گشنه جدا بازی نداره چون دیر وقت بود نمیشد برم اخرم خودم سفارش دادم اوردن پس حرف مفت نزن تو یکی دیگه