2777
2789
عنوان

اینقدر بیشعورید که عکس مردم رو اینجا میذارید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گذاشته بود؟

اووووو تا دلت بخواد تاپیکش هست . مثلا عکس خودمو جاریم میذارم بگید کی سر تره یا عکس خواهر شوهرام میذارم بگید ازشون چه حسی میگیرید 😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بابا اینا عکس خودشونو با فی،لتر میذارن میگن دوست  دوست پسرمه که بقیه بگن خوشگله ، درصورتی که اگه بفهمن خودشه میگن مالی نیستی 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عکس خودش بود الکی گفته بود اکس رلم

اصلا کاری به اون کاربر ندارم

مگه فقط اونه؟؟

خیلیای دیگه این کار رو کردن و می کنن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عزیزم عکس خودمه

عزیزم من به تو چیکار دارم.

دارم کلی صحبت می کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

مگه عکس تورو گذاشتن که انقدر ناراحتی؟؟

چه ربطی داره؟؟

چون عکس خودم نبوده باید بگم به یه ورم؟؟

اگر همینجوری پیش بره بعید نیست عکس منم بذارن یه روز.

من قبلا چندبار گفتم عکس بقیه رو نذارید واقعا زشته بدون اجازه عکس گذاشتن و نظر بقیه رو درباره چهرش خواستن اتفاقا بقیه کاربرا میان به اون که گفته عکس نذارید میتوپن که به تو چه کلا تاپیک عکس دیگه نمیرم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم من به تو چیکار دارم.دارم کلی صحبت می کنم.

عزیزم اینجا چون همه زیاد محبت دارن و گُلن 

کاربر ها این کار رو می‌کنن تا نظر واقعی بشنون وگرنه وار کن ۹۰ درصد عکس خودشونه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

والله ما گفتیم اسم گشت ارشاد گذاشتن روی ما چه ربطی داره نمیدونم! 

میگن خودش تو پیجش گذاشته گفتم اون اختیار عکسشو داره ولی تو اختیارشو نداری 

جدیدا هم فهمیدم جرمه جریمه و زندانی داره اگه آبروش بره و نظرات منفی و زشت درموردش بگن میتونه از کسی که انتشار داده شکایت کنه 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.