2777
2789

من یکی دو سالی شرایط بسیار سختی داشتم و توی مضیقه شدید بودم

اتفاقای بدی هم پشت سر هم برام افتاده بود

اما خب کم کم خودمو جمع کردم و خدا هم خیلی خیلی کمکم کرد و تونستم خودمو جمع کنم و دیگه نهایتا هم این اخیرا استخدام یه شرکت معتبری توی شهرمون شدم و خبرشو به یکی از اساتید دانشگاهم دادم ناچارا چون باید ازش یه معرفی نامه میگرفتم.

این استاد مد نظر هم یه رابطه خیلی خوبی با این دوست من داره و به صورت نمیدونم تصادفیه یا استاده بهش خبر داده ولی از فردای اون روز هی بهم پیام میده و غیر مستقیم تیکه میندازه بدون اینکه چیزی ازم بپرسه

مثلا یه بار میگه که شغل خوب بدون پارتی به دست نمیاد و از پارتی نداشتنش میناله.

یه بار میاد سختی گذشتمو به روم میاره و یه چی میفرسته درباره یه مشکلی که قبلا داشتم.

یه بار میاد میگه فلانی مثلا توی سن بالای ۳۰ فلانجا استخدام شده( با تحقیر میگه. در حالیکه منم بالای ۳۰ هستم و خودش ۲۵ سالشه)

خلاصه که هرجور شده سعی میکنه نیش بزنه

دردم اینه حتی جرات نداره بیاد مستقیم بگه که جواب بگیره

شما باشین با چنین آدمی چه برخوردی میکنین؟

جوابشو عین خودش بده بگو به سن نیست به لیاقته 

راجع به پارتی بگو بنظرم کسایی که دنبال پارتی ان دست و پا چلفتی ان جنم ندارن خودشونو ثابت کنن 

بگو بی سوادا بهونه میارن همیشع 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم بگو از حرفات منظور خاصی داری؟

من برداشت های جالبی نمیکنم

اگر منظور به خصوصی داری مستقیما بگو که برای منم سوبرداشت نشه

بد هول میکنه میگ ن بابا عزیزم چ منظوری فلان

و دیگ دهنشو میبنده

ازش دور شو نرمال نیست مشکل داره

خیلی ترسناکه

من قبلا یه شکست عاطفی داشتم و این خبر داشت. اصن قضیه مربوط به دو سال پیشه تقریبا

بعد برداشته بود یه پست شکست عشقی برام فرستاده بود نوشته بود من اینو دیدم یاد تو افتادم. عوضی پس‌فطرت😐

مستقیم بگو از حرفات منظور خاصی داری؟من برداشت های جالبی نمیکنماگر منظور به خصوصی داری مستقیما بگو که ...

همین مساله اینه که گردن نمیگیرن وقتی به روشون بیاری.

ولی راست میگی دقیقا باید همینطوری گفت که بترسه

بلاکش کن بره بابا چرا زندگیو تلخ می‌کنی برا خودت .. رفیق آدم باید باعث پیشرفتت بشه نه از حسادت همه جاش بسوزه :/ 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مستقیم بگو از حرفات منظور خاصی داری؟من برداشت های جالبی نمیکنماگر منظور به خصوصی داری مستقیما بگو که ...

واقعا روش خوبیه؟ منم حیلی دوست دارم اینطورب بگم نمیدونم درسته یا نه. بی ادبی نشه