2777
2789
نمیدونم چی بگم زیاد درگیر ظاهر نشو. همه چی باهم نمیاد خوشتیپ و قد بلند و هیکلی و پولدار و متشخص و مه ...

پسر خوب و سالمیه 

نمیتونه درکم کنه شغلشم استرس زاعه ممکنه از دست بده 

فقط اخلاقش خوبع 

پسر خوب و سالمیه نمیتونه درکم کنه شغلشم استرس زاعه ممکنه از دست بده فقط اخلاقش خوبع

خودت با خودت چند چندی

دلت باهاشه یا نه بنظرم اگه واقعا مهمه برات فردا روت نشه کسی اون رو ببینه و باهاش راه بری انتخاب خوبی نیست

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت با خودت چند چندی دلت باهاشه یا نه بنظرم اگه واقعا مهمه برات فردا روت نشه کسی اون رو ببینه و باه ...

ببین نسبت به همه خواستگارام اینجوریم 

روم نمیشه با هیج کدوم باشم 

من به بخت خودم لعنت میفرستم که اونا اومدن 

ببین نسبت به همه خواستگارام اینجوریم روم نمیشه با هیج کدوم باشم من به بخت خودم لعنت میفرستم که اونا ...

شما ایده آل گرایید. مثل خودم. 🤣

من قدم ۱۷۰ و همیشه فوبیای شوهر هم قد خودم داشتم برام مهم بود

موقعیت بهترم برام بود ولی قدش همقد خودم یا ۱۷۵

ولی انتخاب نکردم

حالا همسرم ۱۸۸ راضیم 😅

ولی ملاکمم فقط قد نبود 

واقعا از بچگی میشناختمش

انسان سالم و درستی بود و چشم دل پاک ۱۴ ساله ازدواج کردم هروز عاشقترم. دوسش دارم. شعلشم کارمندی حقوق کمه ولی من میسازم . خیلی مهربون و آقاست

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

قد رو ول کن ... آدم حسابی هست ؟ محترم هست؟اخلاق داره ؟خانواده اصیلی داره؟ وضعیت مالی خوبی داره ؟ عاش ...

اتفاقا مهمه

چه ربطی داره ؟

مگه گفت اخلاقش خوب نباشه؟

خود پسرا اینقدر به قیافه دختر حتی قد دختر ایراد میگیرن

مطمئنی اونم قدش۱۶۸؟

چون معمولا اقایون قدشون کوتاه تر بنظر میاد کنار خانوم قد بلند 

ممکنه ۱۷۰ ،۱۷۲ باشه ولی چون کنار شماس کمتر بنظر بیاد

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اتفاقا مهمهچه ربطی داره ؟مگه گفت اخلاقش خوب نباشه؟خود پسرا اینقدر به قیافه دختر حتی قد دختر ایراد می ...

بله عزیز قد مهمه ولی ایشان میگن اختلاف قدی نداریم و تقریبا هم قد هستند  .من میگم با دیگر معیارها هم بسنجه بعد تصمیم بگیره رد کنه یا بله بگه ...