2777
2789
عنوان

اینا کلاه بردارن به حرفشون گوش نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=399606290] دقیقا. دکترها اونقدر میگن تو رو خدا با جونتون بازی نکنید. یه بار جراحی صحیت میکرد و میگفت یکی ...[/QUOTEخدا پدر مادرتو بیامرزه ..زن دایی من کیست شکلاتی داشت ..طب سنتی گفته بود ک بیا بادکش رحم انجام بده ..بنده خدا زن داییم رفته بود بادکش گرم رحم انجام داده بود قسم میخورد میگفت یه دوره هشت ماهه خونریزی کردم و تموم نمیشد ..

[QUOTE=399606290] دقیقا. دکترها اونقدر میگن تو رو خدا با جونتون بازی نکنید. یه بار جراحی صحیت میکرد ...

اره دیگه. ادم هشت ماه خونریزی کنه. دیگه ببراش جونی نمیمونه. کم خونی میگیره و صد عوارض دیگه

برای سوختن با نوره چی خوب عزیزم🫠

گلم پماد کانادولا بزن ،خودش هم کاری نکنی کم کم خوب میشه ،فقط سعی کن مرطوب نگه داری ،کیسه و سفیدآب داخل حموم هم بزنی اون پوست سطحی سوخته زودتر می‌ره ،فقط اگه میسوزونه مناسب پوستت نیست نزن دیگه ، با نخ خیلی بهتره یا حتی ژلت ،البته همون هم بعدش سریع رطوبت باید به پوست برسه،مرطوب کننده بزن ،مثلا روغن نارگیل 

حنا از کجا بفهمم برام مناسبه یا نه

حنا معمولا به همه پوست میاد ،چون هم گرمی داره هم سردی ،ولی اگه زیاد به سر بزنی خوب نیست رطوبت مغزت می کشه انواع سردرد می گیری ،در حد سالی دوبار به سر بزن ،ولی بقیه بدن اشکال نداره مگر اینکه کسی حساسیت بده که اونم خیلی نادره