2777
2789
عنوان

مهمونی زوری

96 بازدید | 9 پست

ما و خانواده شوهرم از هم دوریم، وقتی میریم خونه پدرشوهرم یک هفته میمونیم، چندروز ک میگذره مادرشوهرم مهمونی ترتیب میده مثلا زنگ میزنه ب خواهرش میگه برا شام میایم اونجا، اصلا نظر مارو نمیپرسه. منم خوشم نمیاد برم یا حوصلشو ندارم میگم نمیام شما بریدخوش بگذره، برمیگرده میگه خب ماهم نمیریم، منو اینجوری تو خانواده پیش شوهرم ادم بده میکنه،  شما باشید چه رفتاری نشون میدین ک کسی ب زور بخواد ببرتون مهمونی؟؟ 

ببخشید من متوجه نشدم حالا که اشکالی داره یک شب یک مهمونی بده ... اتفاقا من دوست دارم دورم شلوغ باشه ... اشکالشو نمیفهمم ازت کار می‌کشه ؟ 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم میرم . ولی اگر ناراحتی از قبل به شوهرت بگو به مامانش بگه بدون هماهنگی جایی دعوت قبول نکنه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من بودم میرفتم با وجود اینکه درونگرام و از جمع خوشم نمیاد

ولی به شوهرت بگو به مادرش بسپاره که تو این یه هفته ای که خونه ش هستین جایی نره برا شام و ناهار و...

تازه میتونی بگی چون ما خاله اینا رو دعوت نمی‌کنیم برا همین روم نمیشه بیایم خونه شون....شما برید

چرا نمیری؟ بهت بی احترامی میشه؟

نه ولی یه وقتایی ادم حوصله مهمونی نداره، مخصوصا ازاین ناراحت میشم ک بی هماهنگی مهمونی دعوت میکنه خودش و مارو.  شوهرمم اصلا رو حرف مادرش حرف نمیزنه 

ببخشید من متوجه نشدم حالا که اشکالی داره یک شب یک مهمونی بده ... اتفاقا من دوست دارم دورم شلوغ باشه ...

نه منظورم اینه ک یه وقت حوصلشو ندارم یا از کسی توی اون مهمونی خوشم نمیاد ولی به زور میگه بریم. میگم شما برید یهو لباساشو درمیاره میگه ماهم نمیریم پس، منو بااین کارش خراب میکنه

من باشم میرم . ولی اگر ناراحتی از قبل به شوهرت بگو به مامانش بگه بدون هماهنگی جایی دعوت قبول نکنه

اونا دعوت نمیکنن وقتی مامیریم خونه مادرشوهرم خودش زنگ میزنه اینور اونور خودشو دعوت میکنه مام باید بریم