2777
2789

امروز پنجمین روزیه ک افت زده هیچیییی هیچیی یه ذره چیزی هم نخورده فقط شیر منو میخوره 

دکتر قرص اسکلور داده چیکار کنم همشم گریع میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خر یدونه تخم بلدرچین دادمش چمیدونستم اینجوری میشه از بس گفتن خوبه بده دادم

گرمه دیگه.پسر منم اصلا نمیتونه گرمی بخوره.موز حتی میخوره واکنش میده.ماست بهش بده دوست نذاره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
گرمه دیگه.پسر منم اصلا نمیتونه گرمی بخوره.موز حتی میخوره واکنش میده.ماست بهش بده دوست نذاره؟

نمیخوره خواهرم لب ب هیچی نمیزنه دهنشو بسته اینقدرررر خوشحال بودم خرکیف شده بودم دیشب بعد 4روز ک دهنشو باز کرد یه قاشق ابگوشت خالی بریزم دهنش اینقدررر شاد بودم دو قاشق چایخوری خورد قاشق بعدب تکون خورد قاشق خورد ب لثه اش اینک ک افت زده دیگ از درد بچم هلاک شدو باز گریههه و دیگ هیچی نخورد

واکنش پسرت مثلا چیه و چند سالشه شما

اره من ب خیال اینک دخترم کوچیک بود هرروز تخم بلدرچین میدادمش ولی اینیکی هروقت دادمش یه طوری ششد بیخیال ما نخواستیم چیز مقوی بخوره ولمون کن

نمیخوره خواهرم لب ب هیچی نمیزنه دهنشو بسته اینقدرررر خوشحال بودم خرکیف شده بودم دیشب بعد 4روز ک دهنش ...

الهی بمیرم.غذای کرم فعلا نده.فرنی درست کن بزار یخچال.با انگشت خودت ببین میتونی بدی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم