2777
2789

من دهه شصتی الان رو خیلی بیشتر دوس دارم 

دوره ی من اصلا خوب نبود همه به کار آدم کار داشتن سر همه تو زندگیت بود جرات نمی‌کرد دختر یه حرکت اضافی بزنه ابروشو میبردن و حرف میزدن پشتش 

الان فرهنگ مردم خیلی بالاتر رفته واقعا 

خیلی بده

نگاه میکنم به سالها قبل

همه باهم مهربون بودن عشق و علاقه بود

الان زن و شوهر به هم رحم نمی کنن

بچه به پدر و مادر رحم نمی کنه چه برسد به دیگران

واقعا قابل تحمل نیست گذشته خیلی خوب بود 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دهه شصتی الان رو خیلی بیشتر دوس دارم دوره ی من اصلا خوب نبود همه به کار آدم کار داشتن سر همه تو ز ...

شرمنده اما الانم همونه. من دهه هفتادیم. الانم همه به کارت کار دارن ... چیزی عوض نشده فقط ادما انگار عوضی تر شدن...

زنانه زمانه ی تغییر و تحوله از نظرم، مردم دارن با چیزهای جدید وقف پیدا میکنن، و چون تغییرات هست هرجو مرج و آشوب هم هست، بدی ها کنار خوبی ها، تا یه چیزی بخواد تب و تابش بخوابه و حل بشه طول میکشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

شرمنده اما الانم همونه. من دهه هفتادیم. الانم همه به کارت کار دارن ... چیزی عوض نشده فقط ادما انگار ...

نه الان بهتر شده عزیزم 

چون تجربه ش رو دارم میگم ...قبلا خیلی بد بود خیلیییی 😣😣😣

نه الان بهتر شده عزیزم چون تجربه ش رو دارم میگم ...قبلا خیلی بد بود خیلیییی 😣😣😣

بجاش نوجوونا و جوونا بی ادب و پررو شدن توهین میکنن به دیگران و بدتر ازون به خودسون توی جمع هاشون

دقیقابی رحم شدننمیدونم چشونهشما چرا میگی غیرقابل دوست داشتن چی دیدی مثال بزن

حس می‌کنم دیگه کمتر کسی صادق باشه

همه با یه قصد و نیتی میان سمتت، تا وقتی به دردشون بخوری ادای مهربونا رو درمیارن، بعدش ولت می‌کنن انگار که اصلا وجود نداشتی.

جدیدا خیلیامون رک بودن و راحت دل شکستن رو نقطه قوت خودمون می‌دونیم، مسخره کردن بقیه شده نشونه بامزگی، سواستفاده از شرایط و آدما شده نشونه زرنگ بودن

بیشتر جمع‌ها از دورویی‌ و غیبت کردن و مسخره کردن بقیه لذت می‌برن، اگه مثل اونا نباشی تنها می‌مونی

حتی بچه‌ها هم درگیرش شدن، بخاطر اینکه از والدینشون یاد گرفتن... من از حرف زدن با بچه‌ها خیلی لذت می‌بردم همیشه، اما تازگیا اونا هم شبیه آدم‌بزرگ‌های غیرقابل دوست داشتن شدن

دنیا بهم احساس تنهایی میده، فقط یه وقتا خانواده و حیوونا و غریبه‌های نازی که باهاشون چند دقیقه حرف می‌زنم دلمو گرم می‌کنن

ترجیح میدم به آدمای زیادی دل نبندم چون اکثرا تهش ثابت می‌کنن براشون اهمیتی نداری، حتی براشون مهم نیست صدمه ببینی یا بخاطرشون درد بکشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آره بی ادب که شدن ولی یه چیز خوبشون اینه تو سری خور و ترسو نیستن 😅😅

اره ولی ازون ور بوم افتادن از نترس بودن

بخدا کنارشون تو پارک میایستی خجالت میکشی از طرز صحبتشون انگار خانواده ندارن اصلا بهم فحش میدن یا به بزرگا توهین میکنن