2777
2789
عنوان

من به این میگم تربیت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 92 پست

نمیدونم چرا همه به خودشون گرفتن الان😑بله چه بخواهید و چه نخواهید از این پدر و مادر و خانواده ها که اسی گفت ما تو جامعه کم نداریم و البته درمقابل پدر و مادر مسئولیت پذیر هم داریم منظور به همه نبود ولی اکثریت به چشم دیدم که همینجوری هستن

هرچندوقت یکبار برای اینکه بازدید سایت بالابره ازطرف خودشون ازاین جنجالیا میزنن ویو بگیرن. خواهشا هرچ ...

میگیم تاپیک زننده واسه پر بازدید نوشت 

کاربرایی ک کامنت گذاشتن گفتن وا طبیعیه سمت ما همه تریاک میکشن ، بچه مریض شه بهش مواد مبدن چی ؟؟

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا آگاه هستیم من اگه برگردم عقب هیچ وقت پسرم را درگیر افراطی به درس نمیکردم که آخرش زده بشه الان نتو ...

به اولی زیاد گیر میدادی؟درسو یاد نمی‌گرفت دعواش میکردی؟ 

آخه منم همینم 

پسرم کلاس پنجمی ریاضی یاد نمیگیره هرکار می‌کنه انگار استعداد ریاضی نداره من پارسال وحشتناک بود برام دوره ی مدرسش،امسال تصمیم گرفتم بیخیال ریاضی بشم و هردومونو اذیت نکنم دیگه چون میترسم چشم به هم بزنم بزرگ شه و فقط خاطرات بد این دوره بمونه تو ذهنش

تو هم مثل من بودی؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نمیدونم چرا همه به خودشون گرفتن الان😑بله چه بخواهید و چه نخواهید از این پدر و مادر و خانواده ها که ...

قربون دهنت برم من 

الان اگه تاپیکم و برعکس مینوشتم همه از خواص کتک زدن و تریاک دادن به بچه میگفتن 

والا من اینارو همینجا میبینم ک اینجاهم عنوان میکنم 

تاپیک تریاک دادن و اینارو هم یکی دیشب زد ک خیلیام تایید کردن گفتن خواص درمانی داره

کجاش حق بودالان من یه پسر دارمیعنی کلا تربیتش نکردم؟برا تربیتش و ایندش تلاش نمی کنم؟پسر من قرار بعدا ...

منم دو تا پسر دارم و با آمار نود درصدی این تاپیک فکر کنم شامل بند تربیت یک جانی،معتاد،متجاوز و ... شدم 😂😂😂😂😂 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

احتمالا این حرفا رو به پدر و مادرش زده

اتفاقا من مادر دارم هیچکدومتون به پاش نمیرسید 

تویی ک با یه تاپیک اینجوری بهم ریختی معلومه تربیت کردنت چجوریه 

معلومه از خانوادت خیری ندیدی که تاپیک زدی اعصابتم که خرابه

🤣🤣🤣این ک حرفای من ب تو برخورده جالبه 

منم دو تا پسر دارم و با آمار نود درصدی این تاپیک فکر کنم شامل بند تربیت یک جانی،معتاد،متجاوز و ... ش ...

والا به خدا انگار اینایی پسر دارن قرار جانی و گنگستر تربیت کنن

بعد همه پسر های اکی و مثبت جامعه فک و فامیل خانوم هستن