از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بآید زیر یه سقف بری بچه دار بشی بعد خودشا نشون میده اصل تربیت یه نفر تو بچه داری معلوم میشه
من دوسال وقت گذاشتم برای آشنایی.این مدت هم اصلا دنبال حاشیه نبودم هر جوری که فکرش رو بکنی امتحانش کردم الکی عصبیش میکردم چیزی که براش با ارزش بود رو عمدا شکوندم خلاصه هر کاری بگی کردم تا ببینم واقعا اخلاقش چطوره ولی واقعا خوب بود.روزی که خانوادم رفتن تحقیق همه از ادب و اخلاقش تعریف میکردن.هیچ کس کامل نیست من سعی کردم بهترین انتخاب رو داشته باشم و تا الان راضی بودم بقیش توکل به خدا
من دوسال وقت گذاشتم برای آشنایی.این مدت هم اصلا دنبال حاشیه نبودم هر جوری که فکرش رو بکنی امتحانش کر ...
توکل برا خدا
خداراشکر خیلی عالی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕