2777
2789
عنوان

سرویس مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 31 پست

شاید دیده نمیصرفه براش جا ب جا کرده با ی سرویس دیگه پسرتو شایدم دانش اموز دیگه پیدا کرده جا نبوده داده همکارش ببره چند نفری رو 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نیستی منو بازی داده

حالا شاید عملش عقب افتاد زود قضاوت نکن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بنظرتون بهش بگم که چرا اینجوری کرد

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان نظر بدین که بهش بگم یا نه

معلوم که نه اگه دروغ گفته که با یه دروغ دیگه حرفشو توجیه می کنه برات مهم نباشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
از ناراحتی نمیدونی چه حالیم

امروز دیدیش؟؟؟ ن بابا ناراحتی نداره،ی لیوان اب بخور ب خودت بگو الان این زن کجای زندگیه توعه اصلا مهم نیست خودش اومد پیشنهاد داد خودشم پشیمون شد یا هر چی، ارزش فکر کردنم نداره حتی،فقط میشه بهش خندید 

امروز دیدیش؟؟؟ ن بابا ناراحتی نداره،ی لیوان اب بخور ب خودت بگو الان این زن کجای زندگیه توعه اصلا مهم ...

آره همین صبحی

اومد هم سرویسی پسرم رو برد 

منم که حرفاشو باور کرده بودم  اصلا شوکه شدم دیدمش 

آره همین صبحیاومد هم سرویسی پسرم رو برد منم که حرفاشو باور کرده بودم اصلا شوکه شدم دیدمش

البته زودم قضاوت نمیشه کرد،شایدم راست گفته ولی خونواده اون بچه گفتن ما از اول با خودت حرف زدیم نمیشه کسی دیگه رو جای خودت بزاری اونم مجبور شده خودش انجام بده،ب هر حال چیز مهمی نیست