2777
2789

ما هنوز عروسی نکردیم خانوما من کارمندم، یه مقدار پس انداز دارم که با فروش طلا میتونم ماشین بگیرم برای خودم، همیشه دلم میخواست یه ماشین برای خودم داشته باشم. اما احتمالا خونه ای که قراره توش زندگی کنیم آپارتمانیه و جای دارکینگ محدوده و نامزدم سه تا ماشین داره که یکیش برای داخل شهره یکیش هم پارکینگ خونه مادرشوهرم میذاره چون کمتر استفاده میشه 

حس میکنم با این شرایط خرید ماشین عقلانی نیست. نمیدونم چکار کنم؟ برم با پولم طلا بگیرم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشیناش چیه ن ؟

چند سالتونه شما ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

طلاتو نگه دار ب کسی نگو. 

ماشین سومیشو بده ب تو

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

اون اصلا برای داخل شهر مناسب نیست مخصوصا بزای من خیلی سخته، من بخوام جایی برم ماشین در اختیارم هست ا ...

خب اگه شرایط شوهرت انقدر اوکیه بگو اون برات ماشین بخره، وظیفه تو که نیست، از الان عادتش نده که خودت پول داری و مستقلی

اون اصلا برای داخل شهر مناسب نیست مخصوصا بزای من خیلی سخته، من بخوام جایی برم ماشین در اختیارم هست ا ...

دیگه کسی که ازدواج می‌کنه مال من و مال اون نداره هرچی هست مال دوتاتونه 

مگه تریلیه که برا داخل سهر مناسب نیست

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️