سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 𝓡❤️
از نظر قانونی زیرهجده کودک محسوب میشه نوجوان هم دوازده سیزده به بالا
قانون دیگه خیلی باحاله الان 16 و 17ساله ها ریشاشون سربه فلک کشیده بعد بگیم کودک😂
متوجه شرایط دکتر بردن نیست نمیشمدمنوش ،آبگرم ابلیمو عسل ، لیمو زنجبیل، ویتامین سی
کار مهم داشتم وقت دکتر بردن نبود تایمی که من وقت داشتم دخترم مدرسه بود.❤وگرنه تا درمانگاه فاصله زیادی نداریم و شکر خدا اونقدری هم داریم که خرج درمان سرما خوردگی کنیم
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
ایشالله دخترتون سلامتیش بدست بیاره مالتون هم پر برکت باشه چون گفتین سرفه هاش طولانی شده میگم چطور تو ...
قبلا بردم دکتر برا سرفش گایافنزین داده بود
حالش یه روز خوبه یه روز بد
مقصر هم خودشه لباس گرم نمیپوشه
پدرش هم مسافرته همه مسئولیت رو دوش من فرصت نمیکنم