2777
2789
عنوان

اون زنه که باعث شده معلم اخراج شه

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 31 پست

گفت معلم گقته هر هفته یکی از بچه ها برای کل کلاس غذا بده . بعدمویکی دیگه گفته بود بچه ها مثل اینکه ادایی شدن غذا ساده قبول نمیکنند باید حتما فینگر فودی و چیتان پیتانی باشه . این شد که یکم بهش حق دادم 

رفتم دیدم واقعا برای بعضی مادرا متاسفم بخاطر باز بودن بیش اندازه اندام پشتشون دست به چه کارا که نمیزنن

چیزت کشیده تا اونجا بری زیرآب زنی کنی ولی نمیتونستی همونو یه غذا درست کنی بچه ببره

بعد جالبش اینه خیلی هام تو همون دو سه صفحه اول حمایت کرده بودن به ذاته بعضیاتون باید شک کرد

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت معلم گقته هر هفته یکی از بچه ها برای کل کلاس غذا بده . بعدمویکی دیگه گفته بود بچه ها مثل اینکه ا ...

به فرض اینطور باشه، اتفاقا خیلی معلم عاقلیه که میخواد به بچه ها یاد بده همه جور غذایی هست و همیشه از چیتان پیتان و هر‌چی دلخواهتون باشه خبری نیست. 

انقد کمبود معلم هست که معلما هر جورم باشن بازم اداره طرفشونو داره مگه اخراج الکیه چه شمام باور کردی

راست و دروغش باخودش 

اما معلم غیر انتفاعی بود نه رسمی آموزش پرورش 

بعضیا تو نی نی سایت دعواهای ذهنشون رو تایپ میکنن و در آخر پیروز داستان دعواشون هم خودشونن 

تاپیکش فیکه

توی هر تاپیک یه سن و هویتی داره

شور نزن دروغ گفته، توهمات ذهنی یه بچه هست. امیدوارم تاپیکهاش حذف نشه و دروغهاش توی سایت بمونه که مشخص بشه کیه.

متاسفانه اینجا اینطور افراد تعلیق نمیشن، تاپیکهاشون حذف میشه فقط، که اونم به نفعشونه چون راحت تر میتونن دروغ بگن...

به فرض اینطور باشه، اتفاقا خیلی معلم عاقلیه که میخواد به بچه ها یاد بده همه جور غذایی هست و همیشه از ...

والا هدف اون معلمو که نمیدونم ولی خب بچه ها به خانواده ها فشار میارن بعد بقول یکی همه خانه دار نیستند یا حالا هرکی بچه اشو فرستاد غیر دولتی دلیل نمیشه گیر و گور مالی نداشته باشه ولی خب حرکت مدیر هم دوستدنداشتم در حد اخراج نبود

گفت معلم گقته هر هفته یکی از بچه ها برای کل کلاس غذا بده . بعدمویکی دیگه گفته بود بچه ها مثل اینکه ا ...

عزیزم دید با حمله کاربرا مواجه شد اونجوری گفت وگرنه یه کلاس ۲۰نفره بخوان هفته ای یکبار اینکارو انجام بدن میدونید چقدر طول میکشه تا نوبتتون بشه

مدرسه داداش منم گفت در هفته یک روز تغذیه سالم بیارن بچه ها کنار هم بخورن

حتی یادمه زمانی که ماهم میرفتیم مدرسه این داستان بود

کدوم معلمی میاد بگه یه دانش آموز برا کل کلاس غذا بیاره عاخه با عقل مگه جور درمیاد عزیزم

آواکادو سایت🥑                                                            

اخراج معلم به این راحتی نیست فوقش اخطار و درج در پرونده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من تو تاپیکش بودم دو سه بار خواستم چیزی بنویسم دیدم ارزش گلایه و نوشتن ندارم وقتی کسی خواب باشه میشه بیدارش کرد ولی خودش به خواب بزنه نمیشه ولی کلی حرص خوردم شوهرش از دست این چی می‌کشه!!!!

والا هدف اون معلمو که نمیدونم ولی خب بچه ها به خانواده ها فشار میارن بعد بقول یکی همه خانه دار نیستن ...

گذشته از اینکه مطمئنم تاپیک فیک بود، و اینکه اصلا منظور معلم فقط دور هم غذا خوردن بود، نه تهیه غذای جمع،... اما اگه هم نه، میشه رفت و همینا رو به معلم گفت. که مثلا من شاغلم، وقت برای یه وعده غذای خودمونم ندارم... بعید می دونم تا اون حد اجبار باشه که شرایط رو درک نکنه. بیشتر شبیه یه حرکت داوطلبانه ست، اگه معلم چنین پیشنهادی بده. دوره ما هم یه تعدادی از مادرا بودن که داوطلبانه غذا و پذیرایی جشن ها رو بر عهده می گرفتن.

بعدم اخراج مگه به همین راحتیه. اون خانم رویاهاشو نوشته فقط!

الکی هست بابا فوقش میگن غذا نیاز اخراج که نمبکنن

ارع بخاطر حرف ایشون سریع یه معلمو بدون اینکه بپرسن و جلسه تشکیل بدن زرت انداختن بیرون😑

آواکادو سایت🥑