2777
2789

اون خودشو تو همه چی میندازه وسط و 8 ساله عروسشونه و غریبس ولی کلهم شاید دو ساله که حرف میزنه و کار میکنه

قبلا اصصصصصلا حرف نمیزد و مغرور بود و کار هم نمیکرد 

ولی من یه ساله ازدواج کردم و برادرزاده مادرشوهرمم

اخلاقم آرومه و همه کارام دلیه و بدون چشم داشت یا چشم و هم چشمی و رقابته ولی این توجه ها و تعریف تمجید های مادرشوهر پدرشوهر که از جاریم میکنن که خوش سلیقس یا ...میره رو مخم چون میدونم قبلا اونجور نبوده

بعدشم همیییشه از گرونی و زیاد بودن قسطاشون گله دارن مادرشوهرم کلی کمک مالی کرده و میکنه مثلا طلاهاشو داده بهشون ولی به ما اصصصصصلا

چیکار کنم بنظرتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از من می‌شنوی 

نه باهاش زیاد قاطی شو

نه حرف زندگیتو بزن 

نه بزار حرف از کسی بزنه

در حد یک جاری

نمیدونم تعریفشون واقعیه یا ن

من حس نمیکنم‌‌زن بدسلیقه ای باشی ولی سعی کن همیشه تو هر بعدی بدرخشی

اگه از من می‌شنوی نه باهاش زیاد قاطی شونه حرف زندگیتو بزن نه بزار حرف از کسی بزنهدر حد یک جارینمیدون ...

بد سلیقه نیستم من شاغلم و دستم تو جیب خودمه ولی اون خونه داره با این حال خیلی ادعا داره معتقده برادرشوهرمو اون صاحب خونه زندگی کرده و زن زندگیه به اصطلاح درحالیکه مادرشوهرم خیلی هواشونو داشته تو هر بحرانی از زندگیشون مثلا تو عروسی سرویس طلاشو گرفتن خرج تالار سهم پدر عروس رو دادن یا تو خرید خونه و ماشین کمکشون کرده ولی برا ما هیچی ندادن هیچی 

خانواده شوهرم خپدش ویه که توجه ش مهم باشهمورچه خودش چیه کله پاچه ش چیباشهبه فکرارامش خودت باش

اخه من فامیلم و در جریان اخلاق جاری و اختلاف هاشون بودم ولی از وقتی من اومدم انگار اون آدم قبل مرده و یه فرد پر جنب و جوش متولد شده 

مثلا با مادر شوهر گرم باشه عمشه

اخه عمم دوس داره یا یکی براش عین چی کار کنه یا خرج کنه

من خرج کردنی پولشو پس نمیده ولی پولای اونا رو فوری تسویه میکنه معتقده گرونیه و اونا بی پولن