2777
2789
عنوان

صریح و بی پرده🔞

606 بازدید | 25 پست

بعضی چیزا رو انقدر صریح و آشکار تو نی نی سایت نگید خانماااا.. اینجا بچه زیر ۱۸هست شاید از این چیزا خبر نداشته باشه حتی خانمای بزرگتر هم ،روحیه کنجکاوه..!

طرف میاد بی پرده تایپک میزنع که شوهرم فیلمای....میبینن🔞 .

حداقل اسمشو نگید طرف ندونسته نره سرچ کنه و تا ابد گیرکنه تو این منجلاب .

بنظرم کسی که بره تو بحر این داستانا با وجود گوگل و سایتهای...دیگه ترک کردنش با ایهالاتهدوِ

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان اوضاع خیطه همه در جریان همه چی ان 

از همون اول باید مراقبت میشد

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بچهای زیر ۱۸ سال این مسائلو نمیدونن😐😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اره برید جای دیگ

هرکسی سرچ کنه عضو نی نی سایت هم نباشه تایپک میاد بالا

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

دلت خوشها 

الان دیگه همه بچها از همه چیز خبر دارن با یه جمله خانومای اینجا چشم و گوششون باز نمیشه نگران نباش

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

بچه های زیر ۱۸ هممونو درس میدن😂

اونا باید تاپیکاشونو یکم سانسور کنن ، بلاخره ما اینجاییم تو روحیمون اثر داره😂

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اصن این دخی پخیا چرا ریختن تو سایت؟! مردا که داستانشون دوباره جداست عتیقه ها🥴🥴🥴

چ می‌دونم .مثلا سایت برا ماماناست😑

دلت خوشها الان دیگه همه بچها از همه چیز خبر دارن با یه جمله خانومای اینجا چشم و گوششون باز نمیشه نگر ...

شاید حتی یک نفر این چیزا رو ندونه هوم؟

تازه گناه داره دیگران رو حتی ذهنشون منحرف کردنیه عده بی پرده درکمال بی حیایی از رابط شون میگن بلانسب ...

دردو دل عیب ندارد ولی خب بقیه چیکار میتونن بکنن که همسر شما خ،ی،ا،ن،ت کرده یا فیلم... میبینن😑الله اکبر

دقیقا من نمی‌دونستم فیلم ... چی هست  دوستم گفت من گفتم چیه گفت یعنی تو نمیدونی باعث شد برم برو کنم ببینم 😑

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.