2777
2789
عنوان

صریح و بی پرده🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 25 پست

درست میگی ترک کردنش سخته منم خداروشکر دوساله سراغ فیلم اینا نرفتم قبلشم یکی از دوستام برام نشون داد دیگه کنجکاو شدم خودم سرچ کردم دیدم 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موافقم من یادمه ۱۶.۱۷ سالم ی دوست احمقم چیزی بهم گفت ک چندیدن سال من درگیر اون موضوع بودم ......

اره ترکش مثل ترک اعتیادها. خلاصه که اعتیاد اوره و زندگی رو داغون میکنه

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

این سایت چه بخواهیم چه نخواهیم یک سایت عمومیه که برای ورود بهش از کسی کارت شناسایی نمیگیرن پس معلومه ...

اره دقیقا همینو میگم.صریح و واضح بیان نکنید +۱۸ رو

اون هفته یکی تاپیک زده بود فیلم...... که مثبت هجده ترین فیلم هست رو هیچوقت نبینین

اخه دختر خوب اینجور که تو نوشتی همه میرن فیلمو دانلود میکنن میبینن و تو باعث اشاعه گناه شدی

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

اینقدر به فکرشونید از سن کم گوشی بهشون میدید چیکار 

همه جی تو گوشی فراوونه بچه نخواد خودش میاد و میبینه

اگه معتقد هستید بچه گناه داره اینارو میبینه بیزحمت گوشی بهش ندید 

یه تبلت بدید که فقط بشینه گیم بازی کنه

اون هفته یکی تاپیک زده بود فیلم...... که مثبت هجده ترین فیلم هست رو هیچوقت نبینیناخه دختر خوب اینجور ...

دقیقا👌.

مخصوصا خانمااا که روحیه خیلی کنجکاویم دارن

اینقدر به فکرشونید از سن کم گوشی بهشون میدید چیکار همه جی تو گوشی فراوونه بچه نخواد خودش میاد و میبی ...

من الان دخترم یک سالشه گاهی گوشی رو میخاد از دستم بگیره قایمش میکنم جیغ و گریه هم بکنه هواسش رو پرت میکنم با اینکه نمیدونه گوشی چیه ولی از همین اول کاری ب خودم قول دادم گوشی نذارم دستش تا سن قانونی

من الان دخترم یک سالشه گاهی گوشی رو میخاد از دستم بگیره قایمش میکنم جیغ و گریه هم بکنه هواسش رو پرت ...

اگه هم میدی اینترنت و سیم کارت نداشته باشه که بره تو این سایت تو اون سایت الانا دیگه دنیا وحشتناک خرابه تو مدرسه یکارایی میکنن دیگه ادم دلش میخواد بچش تو خونه درس بخونه اما اونجوری هم نمیشه