2777
2789
عنوان

شماهممم🐢

85 بازدید | 15 پست

ولی چرا هیچی شبیه اون چیزی که فکر می‌کردیم نیست 

مثلا من قرار بود تو این سن کلی سرم گرم پسر و این جور چیزا میشد یا حتی هر روز تفریح بودم این ور اون ور همش عشق و حال😂☹

ولی حالا اصلا زندگی تو ی سکوتی از خودش رفتههه که نگم فقط 

زندگیم خلاصه شده تو درس 

ی هفته بود انقدر سرم گرم درس بود تو آینه خودم و نگاه نکرده بودم و امروز بالاخره به صورت جامع این کارو کردم😂🌷  

شماهممم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چون تصورات اینده و ارزوهامون همه تو خالی شده هیچی درست نیست که مارو به حس خوب بودن برسونه

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکردم بشم‌۳۳ دیگه خیلیییییی پیرشدم ولی الان میبینم هنوزم بچه ام   😐 هنوزم قهر میکنم هنوزم جبهه میگیرم هنوزم داد میزنم هنوزم مسخره میکنم هنوزم با صداااای خیلیییی بلند میخندم😐

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

چون رمان از سایت نودهشتیا خوندیم

خیلی ام خوندیم

مثلا خود من منتظر بودم روز اول دانشگاه با ارشام تهرانی که استاد دانشگاهمونه و از قضا پسر عموی تازه از خارج برگشتم هست تصادف کنم

بعدم مجبورمون کنن ازدواج کنیم باهم

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

من فک میکردم بشم‌۳۳ دیگه خیلیییییی پیرشدم ولی الان میبینم هنوزم بچه ام 😐 هنوزم قهر میکنم هنوزم جب ...

ایشالا ۶۰ سالگی ام اینجور باشهه😂🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چون رمان از سایت نودهشتیا خوندیمخیلی ام خوندیممثلا خود من منتظر بودم روز اول دانشگاه با ارشام تهرانی ...

وای ارهههه😂🥲 

چقدر دلم تنگهه اون موقع هاست(دوران تباهیمون) 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

وای ارهههه😂🥲 چقدر دلم تنگهه اون موقع هاست(دوران تباهیمون)

من دوران کرونا میخوندم🥲

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷