2777
2789
عنوان

من سقط کردم اون افسردگی گرفته

373 بازدید | 21 پست

۱۰ روزی میشه که بخاطر حاملگی پوچ سقط کردم از اونجایی که بالای خونه مادرشوهرم میشینیم هرروز که میبینمش خیلی ناراحت و افسرده است 

وقتی هم که فهمید باید سقط کنم اصلا شوکه شد و از اون روز به شدت ناراحته 

والا منکه همون اول بااین تقدیر کنار اومدم

دلیل این همه ناراحتی رو نمیفهمم 

تازه خداروشکر یه پسر ۵ساله هم دارم

ولی همش اصرار داره یه بچه دیگه بیارم

چه مادرشوهر خوبی  اگر عین خیالش نبود خوب بود ؟ بی شک اون موقع خیلی ناراحت میشدی اگر عادی رفتار ...

آخه این همه ناراحتی هم بنظرم دلیل نداره شایدم واقعا دلش میسوزه والا چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه این همه ناراحتی هم بنظرم دلیل نداره شایدم واقعا دلش میسوزه والا چی بگم

خب اره بنظر منم اونقدرا ناراحتی نداره وقتی چند روز بوده و پوچ بوده 

ولی حتما ناراحته دیگه 

به دل نگیر  خداروشکر خودت حالت خوبه

جالب اینجاست اصلا احوال منو نمیپرسه فقط بابت بچه ناراحته همش میگه کاش از دست نمیرفت چرا دلش واسه من ...

خب حتما چون تو صحیح و سالم جلوش هستی حتما خیالش بابت تو راحته دیگه خودتم میگی کنار اومدی و...

اینطور نیست؟

اگر رفتارش ناراحتت میکنه بهش بگو مامان جان اتفاقی بوده افتاده دیگه لطفا یاداوری نکنید هرچی خواست خداست میشه

جالب اینجاست اصلا احوال منو نمیپرسه فقط بابت بچه ناراحته همش میگه کاش از دست نمیرفت چرا دلش واسه من ...

چن اگه میموند نوه ش بود

وشما عروسشی

به همین راحتی به همین قشنگی

یکی دیگه بیار بده بخلش خوشحالش کن  

والا نگفتم میارم اصلا دلم نمیخواد همین یه دونه پسر کافیه خدا واسم نگهش داره

اها خودت دوس نداری 😦

خب باهاش صحبت کن 

چون خرج بچه هم کم نیست 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
چن اگه میموند نوه ش بود وشما عروسشی به همین راحتی به همین قشنگی یکی دیگه بیار بده بخلش خوشحالش کن ...

بدم بغلش که هرجور دلش خاست تربیتش کنه؟بدون اجازه ازمن هرجا خاست ببره؟حتی تو مهمونی بچه رو بغل بگیره وبه من نده