2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر داره صددرصد

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

هییییییچ تاثیری نداره

خپدمانقدر حرص میخوردم سر بچه ام که الان فکرشو میکنم سرم سوت میکشه…این حرفها همه شعر و بره.

ضمنا سعی کن به شوهرت برسی

زنی که بخواد ک و ن کجی کنه به شوهرش ، زندگی خودشو خراب کرده 

دوستش داشتی یا نداشتی و ازدواج کردی بذارش جلوت شوهرت رو به خدا حلوا حلواش کن بزار زندگیت گرم بشی، سردی زیاد همونطور که جسم ادم رو بهم میریزه به زندگی ادم لطمه میزنه، بچه دارشدی قبول دارم بچه تا ۲ سال سخته ولی جای خوابت رو جدا نکن، من نه مذهبی ام نه میشناسمت نه هیچی ولی خواهرانه بهت بگم بچه نباش بچسب به شوهرت.

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

هر روز صبح آبجوش عسل

میان وعده مقوی سیب گلابی(سم زدا)

بادام

روغن زیتون

سوپ گندم

عطر گلاب در فضا

دود کردن اسفند

خواندن ایت الکرسی و قرآن

روزی۲۱عدد مویز

ورزش

نماز

حضور در جمع های خانوادگی،اجتماعی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

من همون موقع که تاپیک رو خوندم خلاصشو تو یادداشت های گوشیم ذخیره کردم برات فرستادم عزیزم گفتم شاید  وقت نکنی با بچه کوچیک همه تاپیک رو بخونی ولی اگر تونستی بخون شاید من چیزی رو جا انداخته باشم...

آب جوش عسل خیییییلی تاثیر داره هرروز صبح یه قاشق عسل(سعی کن از جای مطمئن بخری) بریز تو یه لیوان آبجوش بخور 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍