2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانبچهباز دارید  اوه من فکر کردم ندارید پس همسرتون برمیادنگران نباش

بله یک دختر ده ساله دارم.

شوهرم اصلا یادش نیست نوزاد چطور بغل بگیره به خدا ...

خدایا خودت به دادم برس ...

بله یک دختر ده ساله دارم. شوهرم اصلا یادش نیست نوزاد چطور بغل بگیره به خدا ... خدایا خودت به دادم ...

عزیزم ببین خود پرستارهای اونجا همه کاری میکنن حتی میان بچه رو بهت میدن شیرش بدی همسرت باشه کافیه فقط لازمه بچه رو بهت بده شیرش بدی وگرنه بقیه چیزها رو پرستارها میان چک میکنن

حالا اگه خیلی هم استرس داری من میتونم بعد از اداره تا شب بیام پیشت بمونم چون بچه کوچیک دارم شب نمیتونم بمونم اصلا تعارف هم نمیکنم روز زایمانت مشخص شد بهم زودتر پیام بده من همیشه توی نینی سایت هستم اگه توی اون تاریخ سفر نباشم حتما میام تا شب پیشت میمونم و بهت رسیدگی میکنم دختر منم ده سالشه اگه میخوای میتونی دخترت رو بذاری پیش بچه های من و شب هم شوهرت بیاد پیشت بمونه

CafeMom Tickers
عزیزم ببین خود پرستارهای اونجا همه کاری میکنن حتی میان بچه رو بهت میدن شیرش بدی همسرت باشه کافیه فقط ...

وای خدای من...از لطفت ممنونم ...اشک تو چشام حلقه زد به خدا از این همه مهربونی شما ...

یا باید همسرم بمونه پیشم یا پرستار بگیرم.

از همین دور روی مهربونت رو می بوسم .💞💞

[QUOTE=57287274]وای خدای من...از لطفت ممنونم ...اشک تو چشام حلقه زد به خدا از این همه مهربونی شما ... یا باید همسرم ...[/QUOTE

عزیزم باور کن من اصلا تعارف نمیکنم اگه سختم بود اصلا نمیگفتم . حالا وقت زایمانت نزدیک شد بازم بهش فکر کن و روی کمک من حساب کن بهت درخواست دوستی میدم و شماره مو برات میذارم هر موقع مشکلی بود بهم پیام بده

CafeMom Tickers
[QUOTE=57287274]وای خدای من...از لطفت ممنونم ...اشک تو چشام حلقه زد به خدا از این همه مهربونی شما .. ...

چشم عزیز دلم....روی مهربونی شما حساب می کنم...اگر نتونم هیچ کس رو پیدا کنم حتما این کار رو می کنم.. براتون دعا می کنم شما هم برای من دعا کنید