2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هر دو رو سزارین بودم  اگه میخوایین خودتون و همراهتون راحت باشید حتما اتاق خصوصی بگیر

خانوم جون . من متاسفانه همراه ندارم . ميدونيد کسری شرایط پرستار همراه گرفتنش چه طوریه ؟ 

حتما اتاق خصوصی می گیرم 

خانوم جون . من متاسفانه همراه ندارم . ميدونيد کسری شرایط پرستار همراه گرفتنش چه طوریه ؟  حتما ...

اگه اتاق خصوصی بگیری فکر کنم همسرتون میتونه بیاد پیشتون بمونه ولی شرایط پرستار رو نمیدونم میتونی زودتر بری بپرسی

زایمانت انشاا... کی هست؟

CafeMom Tickers
اگه اتاق خصوصی بگیری فکر کنم همسرتون میتونه بیاد پیشتون بمونه ولی شرایط پرستار رو نمیدونم میتونی زود ...

والله هنوز که دکتر م تاریخ زایمان نداده . اما دو روز دیگه به گمانم هفته سی و دو رو تموم می کنم 

اگراتاق خصوصی میگیریبگو همسرتون باشه 

راحت همهستی 

بعد بچه اولش خیلی پی پی و.. نمیکنهکه تندتند نیازبهتعویض وشستن داشته باشه 

منم 6 سال پیش کسری زایمان کردم 

خوب بود 

جاریهام قائم راضی نبودن 

تخت جمشیدهم خوب پدرشوهرم بیماربودن یک هفته بستریبودن خوبرسیدگی کردن درطول روز کسی نمیموند شبها گاهی میموندن فکر کنم پرستارهاش خوب میرسن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
همین که همراه ندارم نگران ترم می کنه به خدا 

به خدا جاری منم سهتازایمان تو قم داشتنهر سهتاش همهمراهنداشتن همسرشون پیشون میموند

ترس نداره که 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود