2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهاچیزی که بارداری نمیطلبه عجله س لطفأ عجول نباش درست میشه خوب نیس که با دوستات همش نی نی  ...

آخه چطور میتونم هرروز ببینم اونا رو و هی ازم بپرسن و با تمسخر بگن هنوووووزم نشدی؟؟؟بچه ها دعام کنین...یعنی نمیشه یه احتمال داد؟؟؟

نه 2روز به پری..یه سرتین هم اون هفته گداشتم منفی شد....دیگه روم نمیشه با همه دوستام شروع کردم همشون ...

الاهی . عزیزم خودتو با هیچچچچ کس مقایسه نکن. ماه شیش هم هنوز اون قدر طولانی نیست. معمولا بعد از یه سال میرن دکتر. چرا میخوای روی خودت عیب بذاری الکی؟ یادت باشه 82 درصد خانوما تا یه سال باردار میشن حتما.باور کن با دکتر رفتن بیشتر به خودت فشار میاری و استرس پشت استرس.  درد تخمدان هم نشونه ی خوبیه. احتمالا داره آماده میشه بدنت. از من بهت نصیحت اگه از فکر بچه بیای بیرون و مثلا فردا تصمیم بگیری بری درس بخونی یا یه کاری انجام بدی همون ماه باردار میشی. بی خیالی طی کن انگار بچه نمیخوای اصلا

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
نه 2روز به پری..یه سرتین هم اون هفته گداشتم منفی شد....دیگه روم نمیشه با همه دوستام شروع کردم همشون ...

عزیزم سرتین رو ک میگی اون هفته گذاشتی ب نظرت زود نیست؟؟؟ 😐😁

باید از موعدت بگذره بعد بی بی چک بذاری تا جواب درست رو بهت بگه.

درضمن شما ک اینهمه استرس داری، باید بدونی ک بارداری مسابقه نیست ک با دوستات شروع کردی و...

عملکرد بدن هرکسی با بقیه فرق میکنه کاملاً.  بدن بعضیا گیراییش خوبه با یک قطره اسپرم هم باردار میشن. اما بدن بعضیای دیگه نه... اصن نباید ب کسی بگی ک داری اقدام میکنی. کوچیکترین استرسی داشته باشی مانع از بارداریت میشه. پس این افکارو از خودت دور کن و ب یک متخصص خوب مراجعه کن تا بهت آزمایشات لازمو بده.

اینم بگم ک ۶ ماه تا یک سال اقدام طبیعیه... بیشتر از یک سال ک نتیجه نگرفتی باید پیگیرش بشی گلم 😊

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

مسابقس مگه

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘
آخه چطور میتونم هرروز ببینم اونا رو و هی ازم بپرسن و با تمسخر بگن هنوووووزم نشدی؟؟؟بچه ها دعام کنین. ...

چرا اجازه میدی ازت بپرسن؟؟؟ بگو قصد ندارم فعلا شرایظشو نداریم. ترجیح دادیم چندتا مسافرت خارجی بریم دو نفره بعد به بچه فکر کنیم. دختر خوب چه قدر راحت میذاری بهت استرس وارد کنن

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
بیبی رو 15 روز بعداز تاخیر باید بذاری صبرکن ده روز دیگه بعد برو آز بده

چقدر زیاد 

واسه من هفت روز قبل پری مثبت شد 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.