2777
2789
عنوان

خونمون کوچک و هیچ کمد وکابینت نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 98 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر وانتو اجاره بده یا هرروز بره از میدان تره بار بار بزنه میدونی چقدر درامد داره مگر وانت خراب ...

دقیفا .من همون میگم وانت چیز مهمیه خیلی 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

شوهر دختر خاله من طلاهای زنشو فروخت رفت یه وانت خرید  میدان تره بار بار میزنه   من بابامم تو میدون کار میکنه کلا فامیلامون همه اونج کار میکنن البته بابای من  وصعش پایینه ها چون   سواد نداره ومظلومه 

اما خوب بقیه وصع توپ ومیلیاردر

شوهر دختر خاله من طلاهای زنشو فروخت رفت یه وانت خرید  میدان تره بار بار میزنه   من بابامم تو میدون کار میکنه کلا فامیلامون همه اونج کار میکنن البته بابای من  وصعش پایینه ها چون   سواد نداره ومظلومه 

اما خوب بقیه وصع توپ ومیلیاردر

من نگفتم وانت چرا همه نوشتن وانت. پراید

چن وانت لازممونه 

چیزی که تو داری ما نداریم .

حیاط داری نداریم .

ماکابینت داریم ولی فرقی با زندان نداره .

ما نداشتیم .برو گواهی بگیر .رانندگی مگر نگفتی خودت پول جور میکنی باهمون‌وانت کارکن ..

من  گفتم میرم تو خیابون جور منکم معنای بد داره انقدرخستت تم کرده گفتم که حرصش دربیاد.  همبن.    منو انقدر روحیم داغون شده توان کار بیرون ندارم خیلی داغونم

شوهر دختر خاله من طلاهای زنشو فروخت رفت یه وانت خرید میدان تره بار بار میزنه من بابامم تو میدون ک ...

وانت لازمه .

همین وانت باهاش کار کنند میتونه خونشون را دو طبقه کنند