2777
2789
عنوان

خونمون کوچک و هیچ کمد وکابینت نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 98 پست
من صبر منکنم مشکلینیست اخرش میخره درد من این ب من یکسره میگه شلخته درحد مرگ رسیدیم ب خاطر این حرفش

بها نده ،رد شو

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کابینت چقدر ارزون ۱۷۰تومن

کامل نکردن هنوز، 

ندادن دست کابینت ساز، همه خریدارو خودشون کردن که ارزون بیوفته ، داداشم رفت شهرک ام‌دی‌اف سازی خودش خرید، تا پیچ و چسبش،، برشم داد دوستش نصف قیمت افتاد براشون.. 

هنوز نورپردازی و چندتا طبقه اینا و بین کابینتی نزدن.. 

80یا90 به غیر 170 چوب دادن به کابینت‌ساز.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اگه دختر من بودی یا خواهرم حسابی نصیحتت میکردم انگار خووت کاری میکنی بهت بگه شلخته اگه تو بخای میتون ...

ما وسیله زیاد داریم خیلی  جا نیست همش هم لازم داربم نمیشه کلا دست نزنی  مهمان میاد باید همه چیز بهم بزنم تا یچیز پیدا کنم بعد من خوب گزاشتم اون توقع زیاد داره

ماشین لازم نداریم الکی کلی چیز واجب نیاز

خوش به حالت وانت دارید .

کاش من اون وانت را اتاقک درست میکردم .خیلی لازمه .

ما خودمون کمد نداریم .قفسه مغازه ها ها را دیدی از اوناست .دورش پرده کشیدیم .

ولی اگر میتونی داخل حیاط و یا همون وانت اتاقک درست کنید .

عالیه.

انباری حتما باید درست کنید .

داخل حیاط همون وسیله را بزار اون‌تو .

وانت هم داخل روش فرش بنداز .مرتب منظم پشتی بزار .اتاقک خوشگل واسه مهمونا درست کن .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

کامل نکردن هنوز، ندادن دست کابینت ساز، همه خریدارو خودشون کردن که ارزون بیوفته ، داداشم رفت شهرک ام‌ ...

اقوام ما کابینت زدن یک میلیارد و سیصد شد ،ولی خوب قیمتشم همینه ،انشالا کامل میکنن .مبارک باشه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

من صبر منکنم مشکلینیست اخرش میخره درد من این ب من یکسره میگه شلخته درحد مرگ رسیدیم ب خاطر این حرفش

عزیزم،، اشکال نداره ناراحت نکن خودتو،توام کوبوندی دیگه،فداسرت❤️

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خوش به حالت وانت دارید .کاش من اون وانت را اتاقک درست میکردم .خیلی لازمه .ما خودمون کمد نداریم .قفسه ...

دختر وانتو اجاره بده  یا هرروز بره از میدان تره بار   بار بزنه  میدونی چقدر درامد داره مگر وانت خراب باشه

متاسفانه بعضی از مردا همینن...هیچ موقع اشکالات خودشونو قبول ندارن ولی خوب بلدن به زن بیچاره بتوپن 

بابای منم مدام به مادرم میگه چرا مهمون میاد خونه همش میری تو اتاق و...

ولی نمیگه ایراد از منه که تو آشپزخونه بجز دو تا کابینت،کابینت دیگه ای نیس که همه وسیله ها توش جا بشه

مادرم بنده خدا مجبور شده بعضی وسیله هارو بزاره تو کمد اتاق خواب....

مهمون که میاد باید بره از تو اتاق ،ظرف بیاره....

و تأسف بارتر ش اینه که خیلی از خانما به همجنسای خودشون رحم نمیکنن؛طرف میاد مهمونی نمیگه امکانات اولیه رو مرد فراهم نکرده

میگن زنه چه بی سلیقه س....درصورتیکه زنه سلیقه داره اما،امان از شوهرش