2777
2789
عنوان

دارم روزی هجده تا بیست ساعت درس میخونم بیایننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 45 پست
آره افسردگی گرفتم انگاری و فقط هموناس که میتونه خوشحالم بکنه واقعا عاشق این رشته هام از بچگی

من میرم درس بخونم شبانه روز تلاش میکنم برای هدفم و اون روزی رو می بینم که روپوش سفید پزشکی تنمه

انشاءالله که تایپک بعدیم صد در صد خبر قبولیمه 💝

با اون چیزی که فکر میکنی متفاوت هست نمیخوام نا امیدت کنم ولی امیدوارم موفق بشیتوکل برخدا داشته باش و ...

خب میدونم شاید رشته هاش سخت باشه که قطعا سخته ولی من تمام تلاشمو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درسته ولی من هم فیلم می بینم هم دو سه تا منبع یک جا میزنم برای مباحث هم نهایی میخونم

ببین نمی‌گم کارت اشتباهه من نمی‌دونم ولی دو سه تا منبع باهم زدن یکم عذابه. خب نود و نه درصد ماها طبق برنامه راهبردی ازمونا پیش می‌ریم و میتونیم طبق این برنامه ها جاهایی که جمع‌بندی هست از منابع دوم و سوم به صورت ضریب دو یا سه استفاده کنیم و منبع اول رو کامل تست بزنیم و اگر شد تستای مهمش رو دوبار بزنیم. و آزمون زیاد زدن هم خیلی خوبه، هرجا وقتمون خالی شد همینجوری آزمون بزنیم و تحلیل کنیم

ببین نمی‌گم کارت اشتباهه من نمی‌دونم ولی دو سه تا منبع باهم زدن یکم عذابه. خب نود و نه درصد ماها طبق ...

درسته ولی من برنامم برای آزمون ها دو سه منبعه 

برای آزمون های نیم سال دوم هدفم فقط آزمون و تست زنیه

کلا هشت ماه تایم دارم برای شغل آیندم

چجوری صبح بیدار میشی؟ دلم میخواد یازده شب بخوابم پنج صبح بیدار بشم ولی متاسفانه هر سری خراب میکنم و واقعا نمی‌دونم چیکار کنم که کم بخوابم یا حداقل وقتی بیدار میشم نگم پنج دقیقه دیگه بخوابم و سه ساعت بعد پاشم 

چجوری صبح بیدار میشی؟ دلم میخواد یازده شب بخوابم پنج صبح بیدار بشم ولی متاسفانه هر سری خراب میکنم و ...

ساعت آلارمی رو بریز یک نرم افزاره باید معما ایناحل بکنی تا خاموش بشه

پشت کنکور رشتم انسانیهفرهنیگان

برای فرهنگیان رقابت زیاده پس خوب باید تلاش بکنی 

هر چقدر میتونی بخون

اصلا هم به حرفا توجه نکن ک نمیدونم کاری میشی اینا

هیچ کس از درس زیاد نمرده