2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33549 بازدید | 508 پست
شرایط مالی رو به همسرت شرط بذار اوکی کن تا بچه بیارموظیفه اونه ولی اعصاب یه زن سالم چرا باید اوکی نب ...

وا خانم چرا شما اصرار داری ایشون بچه بیاره فقط داری تشویق ب فرزند اوری میکنی تو این تاپیک..وضعیت بد رو نمیبینی ملت دارن از نداری زیر فشار هزینه ها له میشن.کاش چشمامونو باز کنیم و واقعیت هارو ببینیم وصدالبته ک پذیرا هم باشیم.زندگی مشترک فقط زادو ولد کردن نیس.

یعنی تا 50 سالگی بشینه بچه داری کنه بخاطر یه شوهری که نون آب بهش میده مگه شوهرش رونالدو هی براش بچه ...

مگه رونالدو کیه هی مثال میزنید ؟!

بچه باعث شادابی و نشاط خود مادر هست و تکیه گاه و باعث قدرت جایگاه خود مادر میشه...

مادر به خاطر خودش بچه اول و دوم و سوم و چهارم میاره

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خانم چرا شما اصرار داری ایشون بچه بیاره فقط داری تشویق ب فرزند اوری میکنی تو این تاپیک..وضعیت بد ...

هیچ کس نمیدونه یک سال دیگه زنده هست یا نه؛

هممون میریم اونی که بچه زیاد داره بچه هایش براش خیرات میدن و باعث عاقبت به خیری اش میشن 

اونی هم که عمر طولانی داره بچه هاش تو پیری عصای دستش میشن،

عمه من ۹ تا بچه داره مثل ملکه ها زندگی می‌کنه

بچه ها و نوه هاش میان تو کارهاش کمک اش میکنن

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بنظرتون فاصله شون زیادنمیشه

اتفاقا برای شما خیلی خوبه

چون بچه هات بزرگتر هستند و خیلی مستقل تر شدن و خیلی بیشتر کمک ات میکنن؛

باور کن بچه سوم رو بچه های قبلی بزرگ می‌کنن و شما فقط نظاره گر هستی؛

یه نفر اینو بهم گفت باورم نشد تا خودم سومی آوردم 

وا خانم چرا شما اصرار داری ایشون بچه بیاره فقط داری تشویق ب فرزند اوری میکنی تو این تاپیک..وضعیت بد ...

کاش همسرم واقعیتهارومیدید،من دربرابرزورگوییش ضعیفم البته فقط وقتی پریودمیشم میادمیگه بازکه شدی ،منم بهش میگم خوب بیابریم دکتریه چکاپ کنیم ساکت میشه ،ببهشیدموقع راب ط ه میگه ایندفعه دیگه انشالله بارداربشی اینجوری نیست که دعوا راه بندازه بنظرت همچین آدمی یه روزازسرش میفته

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

اتفاقا برای شما خیلی خوبهچون بچه هات بزرگتر هستند و خیلی مستقل تر شدن و خیلی بیشتر کمک ات میکنن؛باور ...

خدابچهاتوحفظ کنه ،ولی من ازلحاظ مالی هم اوکی نیستم وخیلی چیزای دیگه تاببینم چی میشه

من بچهام ۱۳وهشت سالشونه ،خودم ۴۰

شما ۴۰ سالته همین الان هم اقدام کنی ممکنه هیچ وقت به صورت طبیعی حامله نشی چون هم سن ات بالاست هم یک مدت قرص مصرف کردی...

الان هم دیر هست ‌..

زودتر قرص رو قطع کن...

من حدود ۳۰ سالگی احساس کردم دیر شده و حرف شوهرم برای بچه سوم رو قبول کردم

اتفاقا دیگه تو این دوره‌ زمونه خیلی به ندرت پیدا میشه زن هایی که برای پیش گیری قرص بخورن؛

پیش هر پزشک زنان بری بهت میگه چقدر این قرص ها باعث سرطان میشه و چند تا زن تا حالا به خاطر این قرص ها درگیر شیمی درمانی و ریختن موهای سرشون شدن خدا می‌دونه ‌‌...

اتفاقا برای شما خیلی خوبهچون بچه هات بزرگتر هستند و خیلی مستقل تر شدن و خیلی بیشتر کمک ات میکنن؛باور ...

عزیزم اصلا ادم تواین سن دیگه توان بارداری و زایمان براش سخت میشه چ بسا مشکلات خود جنین.غیر از اینا ایشون خودش ک نمیخاد و صدالبته مشکل مالی هم هس.میگن خودشون ک بسختی دارن هزینه های اون دوتاروهم میدن با قناعت کردن

خدابچهاتوحفظ کنه ،ولی من ازلحاظ مالی هم اوکی نیستم وخیلی چیزای دیگه تاببینم چی میشه

بچه سوم خرج اش خیلی کمتره چون کلی وسیله از قبل تو خونه داری

عزیزم اصلا ادم تواین سن دیگه توان بارداری و زایمان براش سخت میشه چ بسا مشکلات خود جنین.غیر از اینا ا ...

اگر شوهرش بهش خیانت کرد شما میری زندگی اش رو درست کنی ؟!

اگر بعداً دو تا بچه اولش ازدواج کردن شهر دیگه یا رفتن دانشگاه شهر دیگه و بگه اگر سومی داشتم پیشم بود کمک حالم بود اون لحظه شما میتونی سریع بچه براش جور کنی ؟

اگر به خاطر مصرف قرص‌ها سرطان بگیره شما میتونی خوبش کنی ؟

عجب دعایی هم میکنه اون وسط😂😂چی بگم والا

بخدا برام شده کابوس ،تازه بهش گفتم شنیدم عروس عموت اینا میخاد لوله هاشو ببنده فقط دوتا داره وازم کوچکتره گفت دروغه بابادیگه  بچش نمیشه وگرنه ده تامی اورد،منم همش میام جلوش ازاین چیزا میگم ببینم نظرش عوض نشده🤦