زیر_____چترخدا مدیر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1922 عنوان بچه سوم نمیخام😭 | مشاهده متن کامل بحث + 32807 بازدید | 508 پست شوهرم دیونم کرده خیلی بی درکه ،آخه چه گلی به سراین دوتازدیم که سومی هم بیاد چکارکنم یکساله مقاومت کردم امروزدوباره بحثشوپیش کشید ۴۰سالمه پیرشدم وه بچه ای آخه... امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر دیروز | 00:01 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_یخ__ عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 7412 عزیزم برا دومی هم همینوگفت بچه دومم ده روزش بود برادراش دست وپاشوبستن بردنش کمپ ترک اعتیاد،خواهردست ... منم دوتا دارم، سخته الان بادوتا بچه بسختی تا سرماه میرسم فکر میکنم اگه سه تا بودن دیگه چکار میکردم
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1703 من ۲۹ سالگی سومی رو باردارم. واقعا سخته. گاها میگم خوش بحال اونایی ک یدونه بچه دارن. خیلی خیلی سخته. ... وای عزیزمدرسته سختی میکشید الان ولی در آینده بچههاتون هستن که خیرش رو میبینن خدا پشت و پناهتون عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
lena1122 عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2291 خدامیدونه شایدم بخاطروام ،آخه نمیگه دردش چیه خدا کمکت کنه،ولی لطفا بچه دار نشو دیگهظلم هست در حق اون طفل معصوم
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1922 دختر و پسر رو داری؟ منم تا همین یه هفته پیش شدیدا مخالف سومی بودم دوتا دختر 9 و 8 ساله دارم مثل دسته ... عزیزم من پسرودختردارم امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1922 خدا کمکت کنه،ولی لطفا بچه دار نشو دیگهظلم هست در حق اون طفل معصوم نه فقط خداکمکم کنه این نفهمه قرص میخورم امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1703 چرا من این دو سه روز هرچی تاپیک میبینم راجع به نخواستن بچه است ؟!!!! اسم نی نی سایت رو باید عوض کنند بذارن نه به نینیکلا اکثریت اینجا با بچه یا مخالفن یا هم فقط یکی عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1922 منم دوتا دارم، سخته الان بادوتا بچه بسختی تا سرماه میرسم فکر میکنم اگه سه تا بودن دیگه چکار میکردم توهمین دوتاموندیم ،کلی بدهی داریم واقعانمیشه امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
lena1122 عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2291 نه فقط خداکمکم کنه این نفهمه قرص میخورم از کجا میخواد بفهمه،تو هم حواستو جمع کن
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1703 مستاجریم ۲۷ سالمه اصلن راضی نمیشه ک خیلی نارحتم دعا میکنم براتون شرایط سختیه:`) عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
گل_یخ__ عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 7412 توهمین دوتاموندیم ،کلی بدهی داریم واقعانمیشه منم سختمه پوشک شده بسته 400یکیشون پوشکی یکیشون محصل بخدا سخته
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1703 خدامیدونه شایدم بخاطروام ،آخه نمیگه دردش چیه برای بچه ها وقت میذاره؟ نکهداریاشون کمک میکرد؟ خب خیلی ها هستن ذاتا بچه دوستن دلیل خاصی ندارع عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1922 منم مثل شماوضع مالیمون بد نیستولی من بچه نمیخام کارخوبی میکنید مگه فقط به زاییدنه ،کلی خواسته دارن این بچه های طفل معصوم امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1703 انشالله شرایط همه جوری باشه که همه هرچقدردلشون بخادبچه بیارن ،همه عاشق بچن امااین شرایط اقتصادی نمیز ... شرایط از این بدترهاش هم گذشته دنیا بالا پایین زیاد دارهموقته اینا هم... عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1703 شوهر من برعکس اصلا بچه نمیخواست این یه دونه هم که خدا دادی شد اصلا کمک نمیده مگه اینکه خدای نکرده تب ... کاش این مردها حداقل قبل ازدواج به ادم بگن خیلی ظلمه به خدا عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
زیر_____چترخدا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/27 تعداد پست: 1922 برای بچه ها وقت میذاره؟ نکهداریاشون کمک میکرد؟ خب خیلی ها هستن ذاتا بچه دوستن دلیل خاصی ندارع قبلا کمک میکرد خیلی ،اماالان کارش سخت شده بچه هام بزرگترشدن مستقل شدن ،دقیقا میگه عاشق بچم به زندگیمون رنگ وبو میده امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر