2777
2789
عنوان

درد در سینه ها

142 بازدید | 15 پست

سلام خوبید من تنبلی تخمدان دارم دکتر پارسال بهم دارو داد قرص ozzeleوقرص گلای وانس وقرص کوالی فول

ولی من نتونستم پارسال بخورم الان شروع کردم یه سه چهار روز میشه ولی الان حس میکنم نوک سینه هام داره درد می‌کنه وسینه سمت چپم تیر می‌کشه خیلی نگران توروخدا بگید چیکارکنم داخل روستا هستم سونو گرافی نداریم 

تو روستا چیکارکنم ؟برم پیش ماما؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اگه میتونی حتما پیش ماما برو از این چیزا سر در بیارن فک کنم

منم تنبلی تخمدان دارم با بعضی از قرص ها سینه هام درد میکرد، بد به دلت راه نده اگه شرایطش رو داری میتونی مشاوره آنلاین هم از پزشکی چیزی بگیری بهش بگی 

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

باشه مرسی عزیزم شما هم تیر میکشید سینتون؟

صبح که از خواب پا میشدم خیلی درد میکردن اصلا نمیدونم چطوری توصیفش کنم خیلی بد بود ولی بعد یه مدتی خوب شد ، تو هم برو پیش همون ماما انشاالله که چیزی نیست

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

صبح که از خواب پا میشدم خیلی درد میکردن اصلا نمیدونم چطوری توصیفش کنم خیلی بد بود ولی بعد یه مدتی خو ...

من خداروشکر خیلی زیاد شدید نیست درحد تیر کشیدنش خفیف ولی همین نگرانم کرده بعد به نوک سینم دست میزنم درد می‌کنه 

برو چک کن

و اینک ویتامین ای بخور

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
صبح که از خواب پا میشدم خیلی درد میکردن اصلا نمیدونم چطوری توصیفش کنم خیلی بد بود ولی بعد یه مدتی خو ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت لطفاً برای منم دعا کن چیزی نباشه