2777
2789
عنوان

چرادخترای خوب گیرمردای بدمیوفتن

93 بازدید | 18 پست

من جایی کارمیکنم ک صابکارم از هرنظرخانومه بسیارباشخصیت باوجدان مهربون باشعور ازنظراعتقادی هم خیلی ب خدااعتقادداره بهم میگفت همیشه میگفتم خدایاینی میشه ی پسرخوب پیداشه ک مثل من باکسی نبوده باشه تااینکه شوهرش سره راهش قرارگرفته بود وازدواج کردن من روز اولیکه همسرشودیدم فهمیدم اصلا ازنظر لول وشخصیت درحدصابکارم نیس والان دیگ مطمعن شدم چون چندروز پیش شوهرش اومده بود تواینستا بهم درخاست فالوداده بود درصورتیکه پیج من پیویه وفقط ۱۱ تافالوردارم امروزم اومد محله کار و خیلی چپ چپ نگام میکرد اصلااز نگاه شوهرش خوشم نیومد ازاین ادمای مریضه واقعا همش میگم خدایا این دختر ب تواعتمادکرده بود ازت یه ادم خوب خواسته بود این بی لول چی بود قسمتش کردی 

واقعا دلم واسش ریش میشه وازطرفیم نگرانم متوجه رفتارای زشت همسرش بامن بشه و ازدست منم ناراحت شه عذرموبخاد🥲🥲

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خیلی مراقب خودت باش

کلا من دودفعه همسرشودیدم وچندبارم کلی خودش اصرارکرده بیابرسونیمت اصلا نرفتم باهاشون میخام کلاازشوهرش فاصله بگیرم

بلاک کن دیگه نگاشم نکن

اصلاهیچ تعاملی نداشتم باشوهرش فقط سلام میدادم ک اونم زشته سلام ندم ولی ادم مریض و نمیشه کاریش کرد واقعا مریضه

آدمی که ما انتخاب میکنیم دقیقا همونی هست که باید انتخاب کنیم و این دنیا هم خیلی دقیق و روی نظم هست

اگه اون آدم بد هست قطعا یه چیزی درون من بوده که این ادم انتخاب کردم و وجود این ادم باعث میشه خودم بیشتر بشناسم

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بهش اصلا محل نده.ولی آدمای بد زبون بازم با زبون رامت میکنن.خودم گیر ی آدم‌داغون افتاده بودم یعنی خوا ...

نه من کاری باهاش ندارم فقط وقتاییکه میاد محل کارخانومش به احترام بلندمیشم سلام میکنم ک اونم اگ اینکارونکنم زشته 

از نظر من عدالت گاهی نیستهمه چی گاهی برعکس میشهولی انتخاب درست و اگاهانه همسر قبل ازدواج خیلی مهمه

اخه این صابکارمم بشدت کمالگراس باکلی وسواس مثلااین ایکبیریوانتخاب کرده خداخودش کمکش کنه همش میگم کاش شوهرش ادم خوبی باشه و برداشت من اشتباه باشه

بعنوان یک خواهر میگم جایی که میدونی ممکنه پشت سرت حرف در بیارن یا اذیت شی نمون. به ی قرون هم نمی ارز ...

درسته ولی من واقعا کاری ب کارکسی ندارم ب این کارم خیلی احتیاج دارم راستش🥲فعلا شرایط اینکه برم جای دیگ کارکنموندارم خداکنه شوهرش رفتار مزخرفی ازخودش نشون نده

اخه این صابکارمم بشدت کمالگراس باکلی وسواس مثلااین ایکبیریوانتخاب کرده خداخودش کمکش کنه همش میگم کاش ...

حالا اگه ادامه دار بود حرکات شوهرشون شما یجوری یواشکی به خانومش بگید که بعدا برای خودتونم دردسر نشه

@__mahyar

آدمی که ما انتخاب میکنیم دقیقا همونی هست که باید انتخاب کنیم و این دنیا هم خیلی دقیق و روی نظم هستاگ ...

اینقدر دخترخوبیه ک واقعا حقش ی مرد خیلی بهتربود یاحداقل مردی ک هول نباشه🥲

درسته ولی من واقعا کاری ب کارکسی ندارم ب این کارم خیلی احتیاج دارم راستش🥲فعلا شرایط اینکه برم جای د ...

سرتو به کار مشغول کن، فقط همون سلام.

به طرفش یک نگاهم نکن.

درخواست ریکوئستشم به هیچ‌وجه قبول نکن.

اگه آدم‌ باشه سمتت نمیاد.

به هیچ‌وجه هم سوار ماشینش نشو.

نگرانم نباش برای هر دختری پیش میاد