2777
2789
عنوان

قیافه چقدر تو انتخاب موثره

382 بازدید | 52 پست

جواب واقعی بدید نه شعار گونه که فقط اخلاق مهمه 

قیافه خودتون معلومی باشه خیلی خوب اینا نباشید کاملا معمولیی 

یه آدم تقریبا خوب از لحاظ مالی اخلاقی که عالی تحصیلات دکتری داره فقط باز قیافش خوب نیست 

در واقع قیافه واسه خودمم مهم نیست خیلی ولی آدمای اطرافم به قیافه اهمیت میدن که کسی کوچیک ترین چیزی بگه خورده میشه تو ذوقم و تموم 

خیلی مهمه

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهره برای من خیلی مهمه. یعنی طرف باید به دلم بشینه

پارسال یه خواستگار داشتم ۶ سال تفاوت سنی داشتیم، ارشد عمران شریف داشت درامدشم حداقل ۵۰ بود. خونه داشت ماشینم داشت

ولی من چون چهرش به دلم ننشست‌ قبول نکردم

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

ببین بزار واقعیتو بر اساس پژوهشایی که انجام شده رو بهت بگم برای پسرا حدود۷۰ درصد 

برای دخترا تا ۵۰ درصد 

اما بعد ازدواج ارزش ظاهری افت میکنه 

برای زن تا ۱۰ درصد اهمیت باقی میمونه 

برای مرد تا ۱۵ درصد حدودا

بنظرمن‌مهم نیس وقتی ب جایگاهی برسی ک بدونی قیافه چیزیو حل نمیکنه ب این درجه ام میرسی ک حرف کسی برات مهم نباشه

هستن قیافه دارن اما بلد نیستن دل رو بدست بیارن

هستن قبافه ندارن اما بلدن دل رو بدست بیارن

اینا خیلییییییی فرق توشه حالا شما خودت قضاوت کن 

ولی اول طرف رو کامل بشناس مطمعنم دیگه قیافه واست مهم نیس

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️