2777
2789
فقط دوست‌داشتن مهم نیستدوست داشتن وقتی خودش رو نشون میده که با تغییر خلقیات همراه بشه.بنظر من میاد ک ...

نه من قصد ندارم دیگه برگردم 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وواااایدختر تاپیکاتو خوندمبا شمر ازدواج کردی یا ادم؟!تروخدا جداشو

برام دعا کن لطفاً هرکسی به سهم خودش اعتباری به درگاه خدا داره من لیاقت ندارم ظاهراً که مستجاب نمیشه دعام شما به قلب پاکت برام دعا کن خواهر جان 🌹

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

برام دعا کن لطفاً هرکسی به سهم خودش اعتباری به درگاه خدا داره من لیاقت ندارم ظاهراً که مستجاب نمیشه ...

انشالله همه چیز اونطور که میخوای پیش میره ..سخت میگذره قوی باش تا از دست این قوم الظالمین نجات پیدا کنی 

همه چیزو زده به اسم بقیه کاش طلاقم بده مهریه نمیخوام

وکیل خبره باشه میتونی تا قرون آخر رو بگیری 

برای دختر خاله ام همین قضیه پیش اومده بود وکیل خوبی گرفت تونست مهریه رو بگیره 

الان داغی متوجه نیستی فردا میفهمی که وقتی جوونی و اعتماد رو گرفته هیچ چیز نمونده و چقدر زندگی برات سخت شده حداقل جیبت پر پول باشه 

سلام عزیزم امیدوارم حال دلت خوب باشه 

شوهرت فکرمیکن این کارا روی توتاثیری داره ومیتونه تورو برگردونه به اون خونه ای که داخلش آزروحتی این رو داشتی یه رکعت نماز بدون تمسخرشدن بخونی خواهرعزیزم مبادا احساست به عقلت غلبه کن ،این دندون پوسیده ای که کرم حسابی ازش خورده رو یکباربرای همیشه بکن و بنداز دور اززندگیت خود امام زمان ضامنت بشه 

بارالها  راضیم به رضات ، هرچه کنی شکر🤲

انشالله خدا در این مسیر سخت همرات باشه عزیزم و روزهای خوشی رو هم ببینی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

سلام عزیزم خوبی هی میام تایپکات رو دنبال می کنم به امید اینکه مشکلت رفع شده باشه ...نگران نباش پروسه ی طلاق خیلی سخته به اطرافیانت و به خودت حق بده که ناراحت باشین...یادمه دوستم در شرف جدایی بود خیلی همسرش رو دوست داشت ولی مادرشوهرش گفت چون من دوستت ندارم باید از پسرم جدا شی و به زور و غیابی این دوتا عاشق رو از هم جدا کرد روزای اول دوستم عین یک مرده بود فقط میخوابید اوصاع خانواده پدریش هم وحشتناک بود یعنی اصلا تو یه اوضاع داغونی بود الان از اون ماجرا چندین ساله میگذره و دوستم با یقین میگه که از طلاقش پشیمون نیست چون زندگی با یک آدم اشتباهی تبعاتش از طلاق خیلی بدتره.... دوستم ۷سال یواشکی قرص ضدبارداری خورده بود...حالا خداروشکر که تو حداقل شوهرت رو دوس نداری اینجوری جدایی زیاد بهت آسیب نمیزنه از جانب خانواده ات هم نگران نباش عادت می کنن بعد از طلاق وقتی ببینن که دم به دیقه خاستگار داری بیخیال میشن چه بسا از طلاقت هم خوشحال بشن

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

ب خدا ک اگر. تو خونه اش بودی تف هم کف دستت نمینداخت الانم با دختر داییش رفته بود عق و حال

همون‌موقع باید پول اسنپو میدادین پس میفرستادین

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

شوهرت خیلیییی هفت خطه

خیلیییی مرتیکه پفیوز

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

سلام عزیزم مت همه ی تاپیک های توروخوندم خیلی جاها متاسف شدم بابت خانواده ی بی بندوباری همسرت و خیلی جاها هم از ناآگاهی و کم کاری خودت....قبول کن که قدمی برای زندگیت تو این چند ماه برنداشتی و فقط سعی کردی خودتو از چشم همسرت بندازی تا طلاقت بده یا خیلی جاها سکوت کردی .اما وقتشه به خودت بیای و اولین قدم اینکه از از خودت شروع کنی من کاملا درکت می کنم که میگی تیپای سنگین و مانتو های بلند گشاد میپوشی آفرین به حجب و حیات .اما عزیزم بدونم روایت داریم زن تو خونه برای همسرش برای جذاب‌ترین حالت خودش باشه لباسای خوشگل و س.سک ی بپوشه آرایش داشته باشه مو رنگ کنه دلبری کنه لطیف باشه برای همسرش فقط.اما شما هیچ کدوم از این کارا رو نکردی که اشتباه محضه .