2777
2789
عنوان

از ماست که بر ماست!!!!

597 بازدید | 70 پست

مدتیه که پیاماتونو میخونم و به عنوان یه فرد تحصیل کرده و مدافع حقوق بانوان.مبخوام بگم

این اقایون نیستن که به ما خیانت و بی احترامی میکنن این بعضی از  ما خانوماماییم که وارد زندگی یه مرد متاهل میشیم و دل همسرشو میشکونیم،این خود ماییم که واسه بقیه عشوه و لوندی میایم و همجنسامونو زیر سوال میبریم،بعضی از ماهاییم که با وجود تاهل و بچه تازه عاشق کس دیگه میشیم و خودمونو بی حرمت میکنیم،این ماییم که تو رابطه با دوس پسرمون براش مث یه همسریم و حتی مسافرتم میریم و باعث میشیم دخترای دیگه هم زیر سوال برن،این ماییم که به جای رفتن پی علم یا هنر یا دختر و همسری خوب بودن همش به فکر چیزای پیش پا افتاده ایم که بقیه فک کنن عقلمون کمه خدایی نکرده،این ماییم که ......

و این ماییم که خودمونو زیر سوال میبریم!

از ماست که بر ماست

به امید داشتن عقلی سلیم و فکری درست و وجدانی بیدار  

یا حق

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب تا زمانی که همه تقصیرا متوجه خانما باشه مردا بایدم انقدر دور وردارن 

نمیگم زنا بی تقصیرن نه اما مردا هم مقصرن 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

البته واقعا همه مقصرات خانوم ها نیستند.. مرد هم باید استقلال فکری و متعهد به زندگی باشه.. 

اما حرف هاتون حق بود.. مخصوصا اونجا که گفتید پیگیر یادگیری باشیم 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

تا جایی که من میدونم والا زن چراغ سبزم نده مرد متجاوز کم نیس :))))

نه عزیزم تو خیانت ۲ طرف به یه اندازه مقصرن! زن و مرد به یه اندازه هرزه و کثیفن! چرا به جای این که بگی اگه زنا پا ندن دنیا گلستون میشه و زندگی کسی خراب نمیشه؛ نمیگی اگه مردا پایبند تعهدشون باشن زندگی زنی خراب نمیشه؟؟

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

در  هر خیانتی زن و مرد هر دو مقصرن.یکی نخ میدهد و دیگری نخ را میگیرد☺

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
تا جایی که من میدونم والا زن چراغ سبزم نده مرد متجاوز کم نیس :)))) نه عزیزم تو خیانت ۲ طرف به یه ان ...

دقیقا نمیدونم چه اصراریه فقط خانما مقصر نشون داده بشن 

مگه اون مردی که ازدواج کرده هیچ تعهدی نداره که به راحتی بشه گولش زد 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

استارتر یعنی به عمرت ندیدی مردی متاهل خودش به کسی پیشنهاد بده و طرف اصلا حرکتی نزده باشه؟؟

به نظر من بیرون از خونه خیلی خانوما مجردن یا بیوه و شاید ارایش داشته باشن و ... ولی مردی که متاهله باید حواسش باشه چشمش خطا نکنه

البته هستن کسایی مثل موردی که شما میگی ولی نمیشه جمع بست و بگی کلا خانوما مقصرن

نکشیمون تحصیلکرده، با این استدلالای صدتا یه غازت

شما اگه حرفی داری بفرما افازات کن آیت اله

اگه میگم تحصیل کرده به این خاطره که بقیه نگن یه ادم امل اومده اینو گفته 

تو نکشیمون زورو

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید