2777
2789

از دوسالگی پوشک گرفتم ولی دیدم با جیش میکرد بعدش پوشک کردم گفتم باشه یه دوماه دیگه  الان به خودم اومدم یه سال نیم گذشته.دخترم خودش قبل خواب می‌ره دستشویی بهم بگید این دشک پلاستیکی خوبه

چیپس چسب چسس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش کتاب بخون در مورد دسشویی رفتن. کلی کتاب هست، میتونی سرچ کنی و چندتاشون بخری براش

کلی انیمیشن و شعر هست، تو اینستا یا آپارات میتونی سرچ کنی براش بذاری. 

اینجوری ذهنش و آماده کن. و توقع نداشته باش ک خطا نداشته باشه و همه چی عالی پیش بره.تا چند وقت خطا داره ک طبیعیه، و اصصصصصلا نباید دعواش کنی یا سرزنشش کنی. 

البته ک خیلی سخته، من تا حالا دو سه باردعواش کردم پسرمو سر این موضوع😔😔😔

بله عزیزم من تایپک گوشیم خودش عوض میکنم. الان شبا پوشک میشه از دوسالگی خودش می‌ره فقط شبا نمیتونه

قبل خواب اصلا مایعات نده و ببرش دستشویی،تشک ضد آبم بنداز زیرش،چند شب شده ساعت کوک کنی سر بزن بهش ببین خشکه اگه خیس لود لباسش و عوض کن مریض نشه ولی اصلا دیگه پوشک نکن.چند روزه حل میشه ایشالله

براش کتاب بخون در مورد دسشویی رفتن. کلی کتاب هست، میتونی سرچ کنی و چندتاشون بخری براشکلی انیمیشن و ش ...

عزیز اشتباه  تایپ بود وگرنه دخترم از دوسالگی روز آزاده پوشک نمیشه فقط شبا

چیپس چسب چسس
عزیز اشتباه تایپ بود وگرنه دخترم از دوسالگی روز آزاده پوشک نمیشه فقط شبا

پسر منم فقط شبا پوشک میکنم. 

بعضی وقتا بیدارم میکنه ولی بیشتر وقتام ن

ایشالا راحت شیم از این پوشک شبانه هم😍