2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا برات دعا میکنمم🥲😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 241 پست
اسمتو که حدثم اینه بروزهنمیدونم یه اسم خوش آوام تواسمت هس؟بیشتر شخصیت شناسیم خوبهالبته اگه فکرم آزاد ...

بله جونم م داره نازم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حس میکنی امسال بین روانشناسی و فیزیوتراپی و هوشبری کدومو میرم؟مهاجرت میکنم چه تایمی بین کانادا ...

تیزهوشی 

بع یه جایی میرسی 

اینو مطمئنم

بله احتمال رفتنت زیاده 

به خارج

هوشبری حسم میگه

خواهش میکنم عزیز🌹🌸💚

موفق باشی

تیزهوشی بع یه جایی میرسی اینو مطمئنمبله احتمال رفتنت زیاده به خارجهوشبری حسم میگهخواهش میکنم عزیز🌹� ...

میشه شخصیت همسرایندمم بگین ببخشیدا؟

@rooniiii‍ 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

تیزهوشی بع یه جایی میرسی اینو مطمئنمبله احتمال رفتنت زیاده به خارجهوشبری حسم میگهخواهش میکنم عزیز🌹� ...

خودتون اسمتون یا فامیلتون ب داره؟بهار همچین چیزی روحی اروم دارین بشدت نگران سلامتیتون هستین خونتون بوی زندگی داره ماشاءالله یه اسفند دود کن گل های زیبا با گلدون های خوشگل سفید یا تیر

@rooniiii‍ 

قدر خودتو بدونباارزشی قدر موقعیتتو بدون💥🌸

خداکنه 

ممنونم مهربونم خوشگل من🥰

قدر خودتو بدونباارزشی قدر موقعیتتو بدون💥🌸

عزیزم برمیگرده ؟ بهم فکر میکنه ؟ 

ممنونممم عزیزم 🩵🥹🫂🦋✨️💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

دمنوش باطعم بابونه و ملایم دوس داریرویا پردازیمادرت میگه دس برداردختراز این رویا پردازیحس میکنم گردن ...

منو میگی ماه تولد خصوصیات یا اول اسمم

من از حالا به بعد ازدواج میکنم

بله جونم م داره نازم

میشه یکم دیگه حستو بهم بگی؟

ازدواجم نمیدونی چقدر طول میکشه؟

این خواستگار دیگه خبری ازش نمیشه؟ نظرش چیبود راجبم خوشش اومد ازم؟

محمد چرا خبری ازشون نشد؟

ممکنه حس خودم راجب محمد درست باشه و باهاش ازدواج کنم؟