2777
2789

ما هنوز عروسی نکردیم ولی قراره طبقه بالای خونه مادر شوهرم بشینیم

تو این دوسال هیچ بدی ازشون ندیدم  از گل بود و خوب بودن مادر شوهر و پدرشوهرم هرچی بگم بازم کمه گفتم تو خونه خودشون هم یه مدت زندگی کردم ولی خیلی برام خوب بوده عین مادر خودم

حالا بنظرتون ممکنه سختی بکشم کنارشون؟

کلا چطوریه از تجربه هاتون بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه برای همه ی نسخه پیچید 

ولی لطفاً از همون اول حد و حد مرز ها مشخص بشه 

قرار نیست هر مهمونی اومد شما از زندگیت بگذری بری پیششون یا برای هر چیزی اونا بیان بالا 

خلاصه که خیلی حواست باشه 

اینجا این سوال رو نپرس چون پشیمونت میکنن و حساس میشی. اگه مادر شوهرت خوبه تو هم باهاشون خوب باش و زن ...

حقیقتا خودم اصلا مشکلی ندارم که باهاشون زندگی کنم تا الان تلاشمم کردم که حد و حدود نگه دارم باهاشون و خیلی به هم احترام میزاریم 

ولی ازبس تو نی نی سایت از خانواده شوهر دیو دو سر می‌سازن والا آدم میترسه

نمیشه گفت تا نری کنارشون اخلاق هرکسی متفاوت هستش

زیاد خونشون بودم شب موندم ولی همیشه با من خوب بوده کلا مدلشه 

حتی اگه کسی دشمنش باشه هم اذیتش نمیکنه برای همه خوبی میخواد 

بستگی به مادر شوهرت و شوهرت داره من که همین الانم با شوهرم سر مامانش دعوا دارم با این که جداییم

چطوریه کلا؟

میشه برام دقیق توضیح بدی مثلا چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

حقیقتا خودم اصلا مشکلی ندارم که باهاشون زندگی کنم تا الان تلاشمم کردم که حد و حدود نگه دارم باهاشون ...

شرایط برا هر کسی فرق داره،مادرشوهر من دائم بدگویی می‌کنه تیکه میندازه دل می‌شکنه از دیشب با شوهرم یه دعوای مفصل داشتیم سر همین کاراش،الانم رفتم برم پیشش حرف بزنیم هلم داد خوردم زمین اومدم تو اتاق در بستم اونم عین خیالش نیست،جداییم ولی آزار و اذیتاش سر جاشه

چطوریه کلا؟میشه برام دقیق توضیح بدی مثلا چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

ببین تو میگی خانواده شوهرت خوبن،من اگه میخواستم یه شام با شوهرم برم بیرون مادر شوهرم غر غر می‌کنه و امر و نهی می‌کنه که نباید بریم،یا دائم مسخرم می‌کنه جلو شوهرم،تا وشممو دور ببینه پیش شوهرم بدگویی می‌کنه تا منو از چشمش بندازه

شرایط برا هر کسی فرق داره،مادرشوهر من دائم بدگویی می‌کنه تیکه میندازه دل می‌شکنه از دیشب با شوهرم یه ...

نه مادرشوهر من اصلا اینطوری نیست چندبار پیش اومده که با من شوخی کرده و بعد پیش خودش حس کرده شاید من ناراحت شده باشم دیگه بنده خدا زنگ زد از دلم درآورد 

بدگویی که اصلا نمیکنه

حقیقتا خودم اصلا مشکلی ندارم که باهاشون زندگی کنم تا الان تلاشمم کردم که حد و حدود نگه دارم باهاشون ...

ببین این تجربه ده ساله منه هر چقدررررررم مادر شوهرت خوب باشه ماه باشه باهاشون حد و مرزی داشته باش 

دوری و دوستی باش باهاشون 

زیاد توی دست و پاشون نرو زیادم کناره گیری نکن. در حد معقول و موجه 

نه زیاده روی کنه نه کم بزار چون جفتش پیشمون میشی 

من خودم خونم دقیقا روبروی خونه مادر شوهرمه توی یه کوچه ایم ولی الان فهمیدم کاش حد اعتدال رو رعایت میکردم چه توی رفت و آمد چه توی کمک و توی دست و پا بودنشون 

دو ساله دوری و دوستی رو برگزیدم. فقط وقتایی که دعوتم کنن میرم و فقطم آخر بار ظرفای شام رو میشورم احترام لفظی هم تا حد خیلی زیادی باهاشون دارم

توی رابطه کمک دست بودن و رفت و آمد  باهاشون نه افراط و نه تفریط ببین عقلت چی میگه نه احساست

تمام ❤️❤️

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵