2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدی یه هدف

من خودم مجازی با همسرم اشنا شدم از دو شهر متفاوت

بعد یکماه اشنایی اومد دیدنم

بعد اولین دیدارمون فرداش مامانش زنگ زد اجازه رسمی از خانواده م گرفت دو ماه صحبت کنیم اگر اکی بودیم بیان خواستگاری

دقیقا سر دو ماه اومدن رسما خواستگاری

⁦♥️⁩

کارما چیه خواهر من 

خدا خودش حساب شو می رسه 

البته اون دخترم باید تاوان پس بده 

عقل داره انسان 

خودشو بندازه تو چاه 

بعد به چاه فحش بده !

هم عقل داریم هم چشم ..

هم قدرت انتخاب 

پس نمیدهدختر باید اگاه باشه

وقتی شرایط نداشت غلط کرد حرف از خونه و زندگی مشترک زد وقتی شرایط نداشت غلط کرد گفت آشپزی یاد بگیر برای من وقتی شرایط نداشت غلط کرد از مراسم عروسی حرف زد وقتی شرایط نداشت غلط کرد از انتخاب و مدل لباس عروس حرف زد وقتی شرایط نداشت غلط کرد درمورد خونه حرف زد وقتی شرایط نداشت غلط کرد راجب وسیله حرف زد و هزار بار غلط کرد دیگه بگم بازم ؟!

من خودم مجازی با همسرم اشنا شدم از دو شهر متفاوتبعد یکماه اشنایی اومد دیدنمبعد اولین دیدارمون فرداش ...

این خودشو جا میزد جای پسر پیغمبر میگفت قرار آشنایی با دختری که خونواده اش نمیدونن نمیزارم هه بعدشم امتحان و آزمون منو بههونه کرده بود میگفت چی میشد این نبود چی میشد اون نبود بعدش تر زد 

وقتی شرایط نداشت غلط کرد حرف از خونه و زندگی مشترک زد وقتی شرایط نداشت غلط کرد گفت آشپزی یاد بگیر بر ...

شما باید براش بازه تعیین میکرذی اونم محدود

مثلا دو ماه 

اگر میدیدی حرکتی نکرد بهم میزدی

نه اینکه این مدت دل به دلش بدی

مقصر خودتی

⁦♥️⁩

کارما چیه خواهر من خدا خودش حساب شو می رسه البته اون دخترم باید تاوان پس بده عقل داره انسان خودشو بن ...

دختر اولین تجربه زندگیش بود مثل خیلی از دهه هشتادیای همسن و سالم نه اکس داشتم نه دیت رفتم و نه.... این آدم سمی هم نتونستم بشناسم 

شما باید براش بازه تعیین میکرذی اونم محدودمثلا دو ماه اگر میدیدی حرکتی نکرد بهم میزدینه اینکه این مد ...

دل به دلش ندادم دوسش نداشتم تو این چند روز فهمیدم همش وابستگی بیش نبوده ولی قرار نیست از حقمم بگذرم