2777
2789
عنوان

ساک نی نی و بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
مگه اونجا دمپایی نمیدن؟😅نه بیمارستانم دولتیه

بیمارستان خصوصی نمیدن اون بسته زایمان که دولتی میدن به من گفت حدود صد تومن میشه هزینه ش فقط به بیمه تکمیلی ها میدادن

سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن می‌کارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی همچنین ..چشم به هم بزنی میگذره😚والا میگن که هزینه ای نداره چون با دفترچه میرم نه تاحالا ...

عزیزم انشالله بسلامتی نی نیت رو بغل بگیری.منم اهوازیم ولی ساکن تهرانم.کدوم بیمارستانی?

بیمارستان خصوصی نمیدن اون بسته زایمان که دولتی میدن به من گفت حدود صد تومن میشه هزینه ش فقط به بیمه ...

اها واسه منم بیمه تکمیلیه..مگه اجباریه؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
عزیزم انشالله بسلامتی نی نیت رو بغل بگیری.منم اهوازیم ولی ساکن تهرانم.کدوم بیمارستانی?

خوشبختم گلم....بیمارستان امیر المومنین میرم چون فقط همینجا با بیمه ام قرارداد داره

ایشالا زودی دنیا بیاد مثل مامان من تو ده دقیقه😍😍🤗🤗 وااای چه ذوقی دارم من😁😁 انگار خودم قراره بر ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه 😍منم کلی ذوق دارم ولی نمیدونم چرا زمان نمیگذره😢این شبا خواب ندارم از بس سنگینم نمیتونم پهلو به پهلو بشم 

انشالله خدا از دهنت بشنوه 😍منم کلی ذوق دارم ولی نمیدونم چرا زمان نمیگذره😢این شبا خواب ندارم از بس ...

اخی عزیزم سعی کن بخوابی میگن بعد زایمان خواب بی خواب😊😊 البته ایشالا نی نی آرومی داشته باشی و خیلی سختیاش زود برات بگذره و برگردی خونه و یه خانواده خوشبخت باشید سالیان سال

بیمارستان خصوصی نمیدن اون بسته زایمان که دولتی میدن به من گفت حدود صد تومن میشه هزینه ش فقط به بیمه ...

بیمارستان خصوصی همه چیز میدن مخصوصا دمپایی

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺