2777
2789

صب قبل از طلوع بیدار میشم میشورم میسابم تمیز میکنم به بچه ها میرسم الان یه نگاه به موجودی کارتم کردم ۱۹۰ هزار تومن پول توشه😑یعنی اگه میرفتم کارگری ماهی ۵۰ تومن درآمد داشتم....کسی هم دیگه بهم نمیگف مگه چیکار کردی از صب خونه ای دیگه ....پول هم که بهم نمیده فقط کلفت مفتکی خونمون هستم...خانه دار بودن فقط زمانی خوبه که مرد خونه همه جوره آدم رو ساپورت کنه و الا بیچاره گی و روزمره گی محضه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

حالا اینارو بیا به مجردها بگو . مگه قبول میکنن .

به خدا زن پسرایی میشن که پسرا دانشجوان بیکارن .و خودشونم بیکارن . 

ادم می مونه  .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به ازدواج 🖐️🖐️🤫

ازدواج کن ولی با موقعیت مناسبش من دیمی ازدواج کردم اصلا وضع مالی طرف رو نسنجیدم شوهرمم شمر نیست ولی وضع مالیش داغونه

حالا اینارو بیا به مجردها بگو . مگه قبول میکنن .به خدا زن پسرایی میشن که پسرا دانشجوان بیکارن .و خود ...

بیکاری که وحشتناکه من با کارمند ازدواج کردم بخدا موندم نمیدونم اونی که با مرد بیکار ازدواج میکنه چطور میخواد بگذرونه

بیکاری که وحشتناکه من با کارمند ازدواج کردم بخدا موندم نمیدونم اونی که با مرد بیکار ازدواج میکنه چطو ...

چشم دوختن به مرگ پدر شوهر . تا ارث برسه بهشون .

اینو شنیدم آ

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .