2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایلش اینطوریهبعد درست میشهشمام بچه کوچیک دارید اینقدر شیطونی میکنه اصلا خواب از سر ادم میپره🤭

من نخوردم هنوز 

۴ ماهشه 

میترسم وقتی شیر میدم خوابم ببره 

زبونم لال شه بمیرم خفه شه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

من نخوردم هنوز ۴ ماهشه میترسم وقتی شیر میدم خوابم ببره زبونم لال شه بمیرم خفه شه

وای عزیزم این چه حرفیه

اصلا اینطوری نیست که

😅 نگران نباش

فقط حتما به دکترت گفتی ک شیر میدی به بچه؟

🌷🌷👏

وای عزیزم این چه حرفیهاصلا اینطوری نیست که😅 نگران نباشفقط حتما به دکترت گفتی ک شیر میدی به بچه؟

هنوز نرفتم 

تاپیک قبلیم نوشتم همه گفتن باید بری روانپزشک

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نمیخوام بترسونمتون چون شما باید شرایط تون رو برای دکتر توضیح بدید تا بر حسب اون بهتون دارو بده اما یکی از آشناهامون که این داروها رو استفاده میکرد انقدر خواب آلود میشد که اصلا متوجه اطرافش نبود و توی اون دوران واقعا فقط خدا بود که نگه دار بچه هاش بود با اون حال بدی که داشت

عزیزم بغیر از روانپزشک ، حتما برو پیش روانشناس 

از شما تست میگیرن ، اگر افسردگی دارین متوجه میشن 

و خیلی مهارت های زندگی رو آموزش میدن، 

در اتاق درمان هیچ قضاوتی اتفاق نمی افته و همدلی در جریانه 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

همه شون نه.

بعد ممکنه خواب آورارو ندن تو شیردهی.

مثلا کلردیاز پوکساید خواب آوره، من برای اضطراب قبلا میخوردم ولی تو شیردهی دکتر اجازه نداد بخورم، گفت ممکنه بچه رو خواب آلود کنه.

کلا تو شیردهی حواسشون هست. بعضی داروها مجازه و تا دوز خاصی هم مجازه. جوری نمیدن برای بچه ت ضرری داشته باشه.