2777
2789

خانوما من ۳ ساله تو اقدامم، آی یو آی و همه کار هم کردم، این ماه که کامل بیخیال بودم و می خواستم بهش فکر نکنم دقیقا تو زمانی که میشه لانه گزینی اتفاق بیفته همش زیر دلم مثل وقتی که پلک می پره داره میزنه و تا حالا اینجوری نشدم، ۳ روزه هی این اتفاق داره میافته و دارم دیوونه میشم، کسی می تونه کمکی کنه؟ ممنون میشم

عزیزم یکی از فامیلا مث تو هرراهی رفت نشد ی ماه ب خودش استراحت داد تصمیم گرفت از ماه بعدش بره دکتر ک یهو تو همون ماه استراحتش حامله شد ان شاالله ک توام حامله باشی فداتشم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یکی از فامیلا مث تو هرراهی رفت نشد ی ماه ب خودش استراحت داد تصمیم گرفت از ماه بعدش بره دکتر ک ...

تا بیخیال میشم یه علائمی میگیرم که دوباره فکرمو درگیر کنه، یه ماهم نمی تونم آرامش داشته باشم

تا بیخیال میشم یه علائمی میگیرم که دوباره فکرمو درگیر کنه، یه ماهم نمی تونم آرامش داشته باشم

دقیقا درکت میکنم من خودمم ادمی ام ک تا دکتر نرم حامله نمیشم الان سه ماهه اقدامم ولی هیچی ب هیچی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ربطی به لانه گزینی نداره بنظرما .. من فقط یادمه رحمم خیلی داغ شده بود حتی همسرمم متوجه شد ولی فکر با ...

من اصلا نمی دونم رحمم داغه یا نه، فقط دیگه دلم می خواد واقعا بمیرم، خسته شدم از همه این داستانا، واقعا دیگه طاقت ندارم، حال روحیمم انگار خراب شده، خیلی خوب بودم تا چند روز پیش

دقیقا درکت میکنم من خودمم ادمی ام ک تا دکتر نرم حامله نمیشم الان سه ماهه اقدامم ولی هیچی ب هیچی

من حتی آی یو آی هم کردم، پشت هم، بعدش هورمونام یه ماه بهم ریخته بود کامل، تازه خوب شدم

من حتی آی یو آی هم کردم، پشت هم، بعدش هورمونام یه ماه بهم ریخته بود کامل، تازه خوب شدم

کی موعد پریودته؟

ببین اتفاقا برای بارداری باید آرامش باشه و استرس نداشته باشی 

یکی از آشناهای ما هم چندین  سال دارو مصرف می‌کرد برای بارداری وچون نشد بی خیال شده بود و همون موقع هم باردار شد 

اتفاقا خودم هم دکتر بهم میگفتی استرس نداشته باش و بهش فکر نکن و مسافرت برو و همین هم شد 

انشاالله که شما هم باردار باشی

ببین اتفاقا برای بارداری باید آرامش باشه و استرس نداشته باشی یکی از آشناهای ما هم چندین سال دارو مص ...

واقعا این ماه نخواستم بهش فکر کنم و خودمو درگیر درس کردم، ولی الان زیر دلم هی می لرزه، مثل پلک آدم که میپره، نمی تونم بهش فک نکنم