2777
2789
عنوان

نوزاد یماهه وزنش باید چقدر باشه

135 بازدید | 34 پست

پسرم یه هفته اول دویست گرم کم کرد بردمش دکتر دو نهصد به دنیا اومد الان بیست روزشع میخام یماهگی ببرمش بهداشت وزنش چقدر باید باشه تو یماهگی عزیزان نرمالش چقدره و اینکه شیرخودمم میخوره

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

سه کیلو و خورده ای باید باشه من مامانم میگه دو و کیلو هشتصد بدنیا اومدمیه ماهگی شدم سه و خورده ایسه ...

بنظر خودمم سه کیلو باید باشه الان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۰۰ گرم کم کرده یعنی شده ۱۰ روزگی شده ۱۷۰۰

تو این ۲۰ روزی روزی ۳۰ گرم که اضافه کنه نرمالش میشه ۶۰۰ گرم

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
سه کیلو و خورده ای باید باشه من مامانم میگه دو و کیلو هشتصد بدنیا اومدمیه ماهگی شدم سه و خورده ایسه ...

بعد همیشه سرشو یه حالت میزاره میخوابه میترسم شکل سرش خراب بشه درست هم میکنم باز همون جور میزاره سرش

بعد همیشه سرشو یه حالت میزاره میخوابه میترسم شکل سرش خراب بشه درست هم میکنم باز همون جور میزاره سرش

عادت کرده حواست باشه الان سرش خیلی نرمه هنوز به چیزی نرم بزار زیر گردنش

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

۲۰۰ گرم کم کرده یعنی شده ۱۰ روزگی شده ۱۷۰۰تو این ۲۰ روزی روزی ۳۰ گرم که اضافه کنه نرمالش میشه ۶۰۰ گر ...

دو و نهصد و بیست گرم بود به دنیا اومده بود بعد بردمش دکتر گفت دو و هفتصده الان نمیدونم چقدره

وا.

یعتی تو یک ماه ۵ کیلو اضافه کردی؟

پسر من تپل بود و اضافه وزن داشت ولی ۶ ماهگی تازه ۸ کیلو نیم بود

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
وا.یعتی تو یک ماه ۵ کیلو اضافه کردی؟پسر من تپل بود و اضافه وزن داشت ولی ۶ ماهگی تازه ۸ کیلو نیم بود

آره. دقیقا هنوزم به مامانم میگم اشتباه میکنی نمیشه

میگه نه شیر خشک دادم بهت با شیر خودم

بعد شیر مامانم کال بوده

شیر کار واسه بعضی از بچه ها خوبه باعث رشدشون میشه

من خودم میگم هنوز خیلی سال گذشته شاید اشتباه میکنی

میگه نه یادمه

تازه میگه دکتر میگه این دختر آمریکایی رو از کجا آوردی 🤣

مو به مو یادشه

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

یه مدت بزاری هی درست کنی خوب میشه عادت میکنه خواست باشه هر درستش کن

هی درست میکنم به پشت میزارم میبینم باز همون حالته