2777
2789
عنوان

وقتی نامزدم میاد خونمون بابام اخلاقش عوض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 47 پست
غیرتی نیست والا این رفتار مثلا با مامانم دیدم بد حرف زد از صورتشم میشن فهمید

منظورم از غیرتی اینکه داماد شب بیاد خونه ی پدر زنش خوشش نمیاد ، بهت قول میدم بعد ازدواج اخلاقش درست بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیگم اخلاق بد هست اما اینکه هی قیافش رو بکنه توهم خب قشنگ نیست حس بدی میده همینو بهش بگو

اره 

اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم راجب این چیزا مگر به مامانم بگم برسونه ... بنظرم خودش فهمیده

باید شفاف بگه اگه از چیزی ناراحت هست دلیلی نداره بی جهت ناراحت بشه آخه اون هم دامادش است مثل پسر آد ...

مهمونم میاد همینطور دلیل خاصی نداره انگار 

یا میخواد رو نده به داماد یا خوشش نمیاد از داماد که خیلی بمونه یا یه چیزی هست برای بابات مهمه اما نا ...

با مهمونم همینطور 

همسرم میگم یروز ببشتر نیست 

هیچکدوم کلا انگار خوشش نمیاد کسی بیاد خونمون

منظورم از غیرتی اینکه داماد شب بیاد خونه ی پدر زنش خوشش نمیاد ، بهت قول میدم بعد ازدواج اخلاقش درست ...

نه اینطور نیست والا ازین مراسما نداریم  مهمونم میاد همینطور تو قیافه انگار 

پدر منم همینطور بود الان ماهی یه بارم برم باز سر سنگینه به مادرت بگو بهش بگه اشتباه منو. نکن

اهوم من ناراحت میشم واقعا هی شوهرمو زور میکنم حتی زودتر برو با اینک کلا همین دیشب اومده و فردا صبحش باید بره 

اره عقدمقبلا هفته ای یه شب شام‌میومد ولی دو سه ماهی میشه نیومده سر این رفتارامن پدرم فوت شده متاسفان ...

شما میرید خونه اونا ؟

ما خانواده شوهرمم دوره و تنها حای نزدیک به سرکار شوهرم خونه ماس ولی بازم ... 

مهمونم میاد همینطور دلیل خاصی نداره انگار

کاش وقتی پدر میره مهمونی ببینه چطور بهش رفتار میکنن اگه بره خونه پدر نامزد آنها هم ناراحت میشن البته که نه ...پس چرا؟؟؟؟ شاید هیچکس نداند

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....