2777
2789

کسایی که اولین ماه سینه درد دارن سینه دردشون از کی شروع شد از چند روز مونده ب پریشون بعد بیبی چکشون کی مثبت شد 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

من بعد هفته چهار سینه دردم شروع شد یه روز مونده به پریودم بی بی چک مثبت شد حالت تهوع هم بعد هفته شش،گرفتم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سينه درد من از چند روز قبل از پري شروع شد ولي هرماه درد سينه دارم ولي اون ماه دردش كمتر بود تا حدودا هفته ١٠ يا ١١ دردش بود ولي بعد خيلي كم شد

دقيقا يه روز از پريود گذشت بي بي مثبت شد

منکه سینه دردی احساس نکردم فقط قبل پری معدم باد میکرد ترش میکردم

خوش بحالت سینه درد پدرم در اورده

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
دوسه روز قبل پري علائم داشتم و دروز بعد پري مثبت كمرنگ شد

منم قاطی کردم پریودام منظم بوده همیشه ماه قبل ۵ روز افتاد عقب این ماهم ٢٦ ام باید میشدم سینه درد دارم و ضعف ولی بیلی چکم منفی بود زود زدم .

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 
خيلي زود زدي

اخه عزیزم همه میگن یا چتد روز قبل پری یا روز پری بیبی مثبت بوده

من از روز قبل پری سینه دردم شروع شد و بی بی پنج روز قبلش مثبت شد

چه خوب پنج روز قبل پری