2777
2789

وقتی ک با همه قطع ارتباط کردم وقتی ک دیگ از اجتماع گریزانم وقتی ک خیلی ها مسخرم کردن و دلمو شکوندن سر ذردی ک دست خودم نبوده 

دلم خیلی خیلی پره 

دوسال دعا میکنم امام ها و شهید هارو واسطه قرار میدم 

پیش امام رضا رفتم 

موقع اذان دعا میکنم شبا با گریه دعا میکنم 

هی از نی نی سایتی ها خواستم دعام کنن 

نماز میخونم 

چرا خدا صدامو نمیشنوه خستم کاش حداقل زندگیم طولانی نشه ک انقدر درد نکشم😭💔

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۷ ساله فیبرومیالژیا دارم 

درد خاالص 

از درد از خواب بیدار میشم 

تمام بدن و تاندونام درگیر کرده 

یه روز نشده درد نداشته باشم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

رو خودت کار کن سعی کن با یه چیزی سرگرم شی کتاب ، فیلم و ... با خودت خوش باش😂فیلم ببین  موزیک گوش کن  کارهایی که حالت رو خوب میکنه  

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 😊😊

من ۷ ساله فیبرومیالژیا دارم درد خاالص از درد از خواب بیدار میشم تمام بدن و تاندونام درگیر کرده یه رو ...

سعی کنین کارهایی انجام بدین که حالتون رو خوب میکنه واستون ارزو میکنم زودتر حالتون خوب بشه 😊

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 😊😊

سعی کنین کارهایی انجام بدین که حالتون رو خوب میکنه واستون ارزو میکنم زودتر حالتون خوب بشه 😊

ممنونم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مشکل ؟

یه بیماری ک درمان نداره و به شدت دردناکه و رو طاهر تاثیر میذاره و هیچ درمانی براش نیس😔

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

رو خودت کار کن سعی کن با یه چیزی سرگرم شی کتاب ، فیلم و ... با خودت خوش باش😂فیلم ببین موزیک گوش کن ...

وقتی درد دارم چجوری کتاب بخونم 💔

ممنون از راهنماییتون

من ۷ ساله فیبرومیالژیا دارم درد خاالص از درد از خواب بیدار میشم تمام بدن و تاندونام درگیر کرده یه رو ...

منم شبا یهو بخاطر درد بلند میشم 

خیلی خیلی سخته و از اون مهمتر کسی درکم نمیکنه و ..

ان شالله شما به زودی خوب خوب بشین

مشکلت چیه عزیزم؟ منم چندین ساله درد دارم هر سال یه جای بدنم درد شدید نشون میده که از کار و زندگی میفتم ولی بیشترش بخاطر روح و روانه همین دوری از اجتماع و خونه نشینی خودش دلیل بر دردهای جسمی ای میشه که ممکنه هیچ عکس و آزمایشی علت رو نشون نده 

یه بیماری ک درمان نداره و به شدت دردناکه و رو طاهر تاثیر میذاره و هیچ درمانی براش نیس😔

برا منم درمان نداره و به شدت دردناکه 

فقط برا من رو ظاهر تاثیر نداره 

ببین تا حالا مشکلتو پذیرفتی ؟ بپذیر تا تحملش برات راحت بشه 

چند ساله درگیری ؟ 

برا منم درمان نداره و به شدت دردناکه فقط برا من رو ظاهر تاثیر نداره ببین تا حالا مشکلتو پذیرفتی ؟ بپ ...

دو سال و نیم اینا 

نپذیرفتم 

چون دو ظاهرم تاثیر بدی گذاشته هیچکی بخاطر ظاهرم آدم حسابم نمیکنه چون زشت شدم 💔

رفتارشون قبلا ک مشکلی نداشتم زمین تا آسمون با الان فرق داشت

خجالت میکشم تو جامعه برم از اون بدتر دردی ک دارم من همش گریه میکنم 

کلی هزینه کردم آخه کجا برم من ک اینهمه دکتر رفتم هزینه کردم 💔💔😔

دو سال و نیم اینا نپذیرفتم چون دو ظاهرم تاثیر بدی گذاشته هیچکی بخاطر ظاهرم آدم حسابم نمیکنه چون زشت ...

عزییییزم 🫂🫂🫂🫂 

راست میگی خیلی سخته ادم ظاهرش بد بشه  مردم بیشتر ظاهر بین هستن  

تو اینترنت مطالب عزت نفس و پذیرش مشکلات و اینا رو بخون بزار اعتماد به نفست حفظ باشه 

از خدا برات سلامتی  میخوام 🌷