2777
2789
عنوان

داستان زندگیم بر اساس واقعیت بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 107 پست

عادیه منم زندگیم هزار برابر این سخت تر بود

اینارو همه تجربه کردم ولی حس میکنم تو زیادی خودتو غرق بدبختی کردی و از اون ادما شدی ک میگی وای من بدبختم چون دوستام دوستم ندارن و..

برات مهم نباشن ادما  

ادامه بده زندگیتو روحیه اتو درست کن و  گذشته رو پشت سرت بزار

اخلاق پدر مادر و قرص خوردن و... اتو بهونه ی خودت نکن‌ برای بی انگیزگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزنتش الهی....لعنت به این ادمادلم روشنه برات با یه پسر خوب میری تو رابطه

خیلی جاها از زندگیم زدم براش روز تولدم  رو حتی تبریک نگفت 

خیلی دلم گرفته که وقتم رو درگیر همچین آدمی کردم میدونی ادم دلش میگیره که چرا از بچگی برا نشد و نمیشه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

عادیه منم زندگیم هزار برابر این سخت تر بوداینارو همه تجربه کردم ولی حس میکنم تو زیادی خودتو غرق بدبخ ...

درست میگین 

من چون ادم برون گراییم و حساس اینجور میشم 

الان از زندگیتون راضین؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

خیلی جاها از زندگیم زدم براش روز تولدم رو حتی تبریک نگفت خیلی دلم گرفته که وقتم رو درگیر همچین آدمی ...

مطمئن باش تقاص پس میده

حدس میزنم که با یه دختر بچه سال خیانت کرده😑

با افتخار کوردم🦋🌸😎

مطمئن باش تقاص پس میدهحدس میزنم که با یه دختر بچه سال خیانت کرده😑

آفرین دقیقااا

چند وقت باهم بودید

۶ سال

مطمئن باش تقاص پس میدهحدس میزنم که با یه دختر بچه سال خیانت کرده😑

با یه دختری که هزار برابر از لحاظ قیافه و اینا از من پایینتره خیانت کرد

درست میگین من چون ادم برون گراییم و حساس اینجور میشم الان از زندگیتون راضین؟

گوش شیطان کر اره خداروشکر 

گرچه سختیا عوض میشه هی 

ولی خداروشکر 

خدا به وقتش جبران میکنه.. 

من حالم وخیم تر از تو بوده  ۳ بار خودکشی و... کافیه خودت راه نجاتت بشی و تصمیم بگیری یه  حرکت هم تو زندگیت بزنی ک شرایطو عوض کنی همین.

گوش شیطان کر اره خداروشکر گرچه سختیا عوض میشه هی ولی خداروشکر خدا به وقتش جبران میکنه.. من حالم وخی ...

منم خودکشی کردم وقتی ۱۴ سالم بود با قرص ولی خوب معدمو شست و شو دادن و متاسفانه برگشتم به زندگی

حس ششم قویه😐چند سالشه دخترهو اینم حس میکنم ک پسره بد نابود میشه

۱۹ سالشه 

اسمش کیانا 

امیدوارم خدا بزنه به کمرش که منه بی گناهو ایطور کرد