2777
2789

بچه ها ی آقایی هست دوست بابامه جوونه تقریبا 

نمیدونم متاهله یا مجرد ولی بهش نمیاد متاهل باشه 

امروز بیرون بودم یهو اومد منم نگاش کردم اونم نگا می‌کرد سلام دادم بهش ولی جواب نداد و ی لبخند زد 

(اینم بگم همیشه اون سلام میداد یا من خودمو میزدم به ندیدن این دفعه گفتم زشته نگاش کردم سلام بدم)

خیلیییی حس بدی گرفتم من از اینام ک وسواس دارم به همه چی صدبار فک میکنم 

نمیدونم چرا اینکارو کرد میگم شاید این دفعه تیپم مثل قبل نبود لباس بلند پوشیده بودم شاید بهم نمیومد خندید 

یا مثلا گفته این کیه ک به من سلام داده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نه باووو .تعجب کرده تو اول سلام دادی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باووو .تعجب کرده تو اول سلام دادی

آخه همیشه جواب میداد یا خودش سلام میداد ولی این دفعه ی لبخند مسخره زد و رد شد

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بهش فکر نکن چیز مهمی نیست که بخوای به خاطرش وسواس بگیری

وای میگم نکنه فک کنه که ی منظور دیگه دارم 

اخهههه چرا مثل همیشه نبود 

نام کاربریت😂💋

آخه همیشه جواب میداد یا خودش سلام میداد ولی این دفعه ی لبخند مسخره زد و رد شد

انتظار سلام نداشته .من بعد خودتو سفت بگیر و وقتی میبینی خودتو بزن به ندیدن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

انتظار سلام نداشته .من بعد خودتو سفت بگیر و وقتی میبینی خودتو بزن به ندیدن

من خیلی آدم تابلویی هستم 

دفعه قبل خودمو زدم به ندیدن ولی فهمید 

این دفعه هم از دور تا برسم بهش عین چی بهش نگاه میکردم دست خودم نبود اصن

من خیلی آدم تابلویی هستم دفعه قبل خودمو زدم به ندیدن ولی فهمید این دفعه هم از دور تا برسم بهش عین چی ...

وولکک ..وقتی یه آشنا میبینی تو خیابون ‌سریع گوشیتو بگیر دستت و خودتو مشغول گوشی نشون بده 

وای میگم نکنه فک کنه که ی منظور دیگه دارم اخهههه چرا مثل همیشه نبود نام کاربریت😂💋

از دفعات بعدی دیدیش عادی تر سلام کن یادش میره بابا اصلا بهش فکر نکن خییل مسائل مهم تری هست که میتونی بهشون فکر کنی😀خودمم وسواس دارم اخه دقیقا مثل تو

اخه کاربری یکی دیگه بودهه