igane مدیر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 عنوان آرزوم اینه برگردم به 1هفته قبل که چشمم مگس پران نداشت | مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 159 پست 1 هفتس درگیرمگس پران چشم شدمخیلی ناراحتم واقعأرواعصابنشب وروزم گریه شدهاین که میگن درمان نداره عذابه تاکی 😢 دکتررفتم میگه برو خوب نمیشهتازه بعد 10 سال میخاستم برم عملحذف عینک این بلا سرم آمددعاکنین برام قدرسلامتیتون روبدونید 1404/08/04 | 18:05 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
igane مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 من خیلی وقته دارم تقریبا از بچگی ولی اسمش و نمیدونستم فکر میکردم طبیعیه الان شما گفتی فهمیدم ، نه اذ ... باشه گلم سعیم رومیکنم یعنی دیگه متوجهشوننمیشی یاهست تودیدت نارحتشون نیستی گلم؟
موش،سرآشپز عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1161 باشه گلم سعیم رومیکنم یعنی دیگه متوجهشوننمیشی یاهست تودیدت نارحتشون نیستی گلم؟ نه متوجه نمیشم ولی فکر کنم تاپیک شما رو دیدم از امروز حساس بشم و ببینمشون😁
igane مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 تو حساس شدی زوم میکنی برا همون بی خیال شو فکر کنم نصف مردم جهان دارن و مثل من نمیدونن اسم چیه عینک میزنی گلم چند سالتهآره من نمیدونم یک دفعه گی این بلا سرم آمدازبس حرص وجوش خوردم هی بیشتروبزگترشد دیگه نمیدونم استرس ربط داره بهشیانه؟؟؟نمیتونم رهاش کنمخدابه دادم برسه بازم امیدوارشدم که شما کنارآمدین باهاشامیدوارم منم خوب شم مثل شمافکرشونکنم
igane مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 نه متوجه نمیشم ولی فکر کنم تاپیک شما رو دیدم از امروز حساس بشم و ببینمشون😁 نه خدانکنه گلم فکرنکن بهش پس منمامیدوار بشم انشالله دیگه نبینمشونشما خداروشکر مثلأ هیچ وقت دیگه نمیبینید تو دیدتون نیست یاتو آفتاب میبینید من الان اولشه زومم کردم زیادتو دیدم هست
namabkhoda عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 3864 تهران؟؟عزیزم توروخدابگومگس پران داشتیاونجا خوب شدی سلام بله تهران
igane مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 تو حساس شدی زوم میکنی برا همون بی خیال شو فکر کنم نصف مردم جهان دارن و مثل من نمیدونن اسم چیه میدونی من ازچی میسوزم ازاین که بعد10سال میخاستم برم 2ماه دیگه عمل حذفعینک که دیدم درست بشه این بلاسرم آمدبراهمون خیلی ناراحتم خیلی میگمکاش اینطوری نمیشدم حالاموندم چیکاکنم
موش،سرآشپز عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1161 میدونی من ازچی میسوزم ازاین که بعد10سال میخاستم برم 2ماه دیگه عمل حذفعینک که دیدم درست بشه این بلاس ... منم ۱۳ سال پیش عمل لیزیک کردم منم عینکی بودم
موش،سرآشپز عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1161 عینک میزنی گلم چند سالتهآره من نمیدونم یک دفعه گی این بلا سرم آمدازبس حرص وجوش خوردم هی بیشتروبزگت ... ۳۸سال ، قبلا عینک میزدم ۱۳ ساله عمل لیزیک کردم الان دیگه نمیزنم
igane مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 ۳۸سال ، قبلا عینک میزدم ۱۳ ساله عمل لیزیک کردم الان دیگه نمیزنم آهاپس منم انشالله میتونم عمل کنماول یک مدتی به خودم زمان بدم بازاینکناربیام بعدبتونم برم عمل کنمشما یعنی قبل عمل داشتی گلمبعدعمل بیشتر نشد؟
igane مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 منم ۱۳ سال پیش عمل لیزیک کردم منم عینکی بودم راضی ازعملت گلم
مبینا۲۰۰۲ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 69 من دلیل مگس پرانیم سوراخی شبکیه بود عزیزم سه بار لیزر انجام دادم الان خوبم بله عینکیم عزیزم درخواست دوستی دادم درباره ی لیزر ازت سوال دارم لطفاً قبول کن.
مبینا۲۰۰۲ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 69 راضی ازعملت گلم عزیزم مگس پران، مواد تو زجاجیه(ژل داخل چشم) هستن که متراکم تر شدن و وقتی نور بهشون می خوره، سایه ش روی شبکیه میوفته و تو میبینیشون؛چیز خاصی نیست.استرس باعث بیش تر شدن و بزرگ تر شدنش میشه.اگه دقت کنی،اکثر چشم پزشکان خودشان ترجیح می دن عینک بزنن تا عمل های چشم انجام بدن.ولی نمی دونم که آیا مگس پران رو بیش تر می کنن یا نه
igane مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 577 عزیزم مگس پران، مواد تو زجاجیه(ژل داخل چشم) هستن که متراکم تر شدن و وقتی نور بهشون می خوره، سایه ش ر ... ممنون گلمشمامگس پران داری